Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Déli király

Cikkek

Dominion szavazógépeket szándékosan úgy tervezték, hogy „rendszerszerű csalást teremtsenek”

2020.12.15

 A Michiganben használt Dominion szavazógépek ellenőrzése arra a következtetésre jutott, hogy a rendszereket a választási csalások megőrzésére tervezték, támogatva Donald Trump elnök szabálytalanságokkal kapcsolatos állításait. Az állami tisztviselők bírálták a jelentést.

 

18 állam Trump mögött: a legfelsőbb bíróságon semmisítenék meg Biden győzelmét

2020.12.10

 17 amerikai állam támogatja Ken Paxton texasi főügyész abbéli próbálkozását, hogy a legfelsőbb bíróságon semlegesítse Joe Biden választási győzelmét.

 

Mégis hogy a fenében szavazhattak még Obamánál is többen Joe Bidenre?

2020.11.30

 The Wall Street Journal és a The Epoch Times egymástól függetlenül kielemezték Amerika legfontosabb 19 körzetét, amelyek negyven éve mindig megmutatták, ki nyeri az elnökséget. Ezekből a körzetekből egy kivételével Trump nyerte az összeset.

 

EGYESÜLT ÁLLAMOK: A JÖVŐ: KAMALA

2020.11.22

 A színesbőrű, BLM-párti, ultrabaloldali beállítottságú nőben  már most sokan az Amerikai Egyesült Államok 47. elnökét látják. S ehhez még csak választást sem kell nyernie. Elég, ha szép nyugodtan megvárja, amíg Bidennek egészségi állapota miatt távoznia kell posztjáról

 

KAMALA HARRIS ZSIDÓ FÉRJE AZ ELSŐ FÉRFI „SECOND LADY” AZ USA TÖRTÉNETÉBEN

2020.11.10

 Harris megválasztása nemcsak azért különleges, mert ő az első női és az első fekete alelnöke az USA-nak. Ők lesznek az első vegyes származású házaspár is ebben a pozícióban. Emhoff fehér zsidó családból, Harris viszont indiai és jamaikai szülőktől származik. Mindketten 56 évesek, írja a The Times of Israel.

 

Tucker Carlson - Trump elveszítheti a választásokat, miközben a baloldali anarchia és a csőcselék egyre félelmetesebb

2020.06.26

 A csőcselék megtámadta egy amerikai nő autóját, aki kislányával utazik és a 911-et hívja gyorsan, de a rendőrök azt mondják neki, hogy ők bizony nem tudnak segíteni neki - mert a városvezetés nem engedi - és azt tanácsolják neki nehogy elgázolja az autóját körbeálló bűnözőket.... Hívja fel a városházát és mondja el nekik a frusztrációját....


"- De hát az autóm tetején vannak! Ez félelmetes" - kiabálja szegény.
 

A Michael Flynn-ügy: „Obamagate”, avagy egy meghurcolás anatómiája

2020.05.19

 Az eljárás során olyan csapdába csalták, törvényszegések sorozatának elkövetésével, ami révén vádalkuval eljárási bűncselekmény elismerésére tudták kényszeríteni. Az egész akció fő célja egy Trump elnök elleni átfogó fellépés volt, mint azt Strzok és Page üzenetváltásaiból tudjuk.

 

Trump bosszújába beleremeg az amerikai jogállam

2020.02.19

 Mindeközben Donald Trump egy interjúban teljes természetességgel ismerte el, hogy ő küldte ügyvédjét, Rudy Giulianit Ukrajnába, hogy intézkedjen Biden-ügyben. Tavaly novemberben még azt mondta, nem utasította semmi ilyesmire.

 

Trump kormánya megszünteti a víz tisztaságát szavatoló törvényt

2020.01.24

 A döntés több mint másfél millió kilométer területen lévő folyó, kisebb csatorna, patak, ér és mocsárvidék természetvédelmi megóvásának a végét jelenti. A védett területeken eddig nem lehetett mezőgazdasági termelést folytatni és ingatlanfejlesztést végrehajtani.

 

 

„Jelenések könyve:16:5 " És hallám, hogy a vizek angyala ezt mondja vala: Igaz vagy Uram, aki vagy és aki valál, te Szent, hogy ezeket ítélted;”  Trump elnök úr intézkedésével megsértette a Vizek angyalát.

 

Fehér házi tanácsadó jelent biztonsági kockázatot?

2020.01.20

 Peeket a sajtóinformációk szerint pénteken őrök kíséretében vezették ki a Fehér Ház épületkomplexumából. A Nemzetbiztonsági Tanács vasárnap este közleményt adott ki, amelyben tudatta, hogy személyzeti kérdéseket „nem tárgyal meg a nyilvánosság előtt”./

Hozzászólások a tanácsadásról a Biblia alapján

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Következő »