Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Déli király

Cikkek

Már előkészítették a Biden–Harris-cserét a Fehér Házban

2021.03.25

 A Fehér Ház egyik legfőbb kommunikációs munkatársa utasította a szövetségi ügynökségeket, hogy a „Biden-adminisztrációt” minden esetben „Biden–Harris-adminisztrációnak” nevezzék – derült ki egy kiszivárgott dokumentumból.

 

Joe Biden kormánya nekiment az orosz-német gázvezetéknek

2021.03.21

 Antony Blinken amerikai külügyminiszter csütörtöki közleményében az Északi Áramlat-2-höz kapcsolódó tevékenységük azonnali felfüggesztésére szólította fel a gázvezeték megépítésében részt vevő vállalatokat, és szankciókkal fenyegette őket.

 

Növekvő aggodalmak Biden szellemi állapota körül

2021.03.13

 Az elnök feltételezhető szellemi leépülése azért tekinthető kiemelt biztonságpolitikai kérdésnek, mivel egyszemélyes ellenőrzést gyakorol az USA nukleáris arzenálja fölött. Amerikai elnökkel nem először esne meg, hogy mentálisan képtelen ellátni a feladatát és ez történelmileg sorsdöntővé vált.

 

Atomháborút vizionál a guru, gyorsan kiderülhet teljesül-e

2021.01.16

Nourel Roubini közgazdász professzor szerint Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke hatalmának utolsó napjaiban atomcsapást rendelhet iráni nukleáris kísérleti létesítmények ellen. Ezzel még akkor is jól járna, ha környezete megakadályozná a hadseregnek adott elnök parancs végrehajtását

 

Hallod az embereket énekelni?/Nyomorultak musical zenéje/

2021.01.12

 Nyomorultak / egy sung-át megzenésítése Victor Hugo által 1862 regény az Claude-Michel Schönberg (zene), francia musical  Párizsban mutatkozott be.2016. szeptember 16-án, elnöki kampánya során Donald Trump a dalt Miamiban,rendezett tüntetésen használta fel , 

 

Frissítés. nem mondhatott beszédet Donald Trump, Frissítés: Még elnök

2021.01.11

 Nagy érdeklődéssel várja a világ és főként a több mint 85 millió támogatója (ennyi ember támogatta a Facebookon) Donald Trump elmozdítását indítványozta  Nancy Pelosi, de a mai napon nem sikerült továbblépni, mert minden javaslatát megvétózták. Közleményt adott ki az amerikai kormány: tévedtek, a holnapon csak véletlenül jelent meg, hogy Donald Trump már nem elnök

 

Totális ultraliberális-újkommunista fordulat Amerikában

2021.01.06

 Trump természetesen megnyerte volna ezt az elnökválasztást, ha a Facebook és a techcégek, a majdnem teljes sajtó nem dolgoznak ellene, de ma egy konzervatívnak ezeket az aktorokat is le kell győznie, ha birtokolni akarja a hatalmat.

 

888.hu: Republikánus szenátorok kifogást emelnek a választási eredmény ellen

2021.01.02

 Tucatnyi republikánus szenátor, köztük a befolyásos Ted Cruz texasi politikus kifogást fog emelni január 6-án a novemberi elnökválasztás eredménye, Joe Biden győzelmének jóváhagyása ellen – jelentették be szombaton közös közleményben, amelyet több hírportál is ismertetett.

 

Trump utolsó kísérlete a törvényes választási eredmény megváltoztatására

2020.12.22

 a jelen állás szerint győztes Joe Biden, lassan összeállította miniszteri kabinetjét, mellyel január 20-tól az Egyesült Államokat irányítani kívánja. Egyre reálisabbá válik a párhuzamos kormányzás gondolata, mivel sem Trump és miniszterei, sem Biden és újonnan kinevezett miniszterei nem terveznek visszalépni ettől.

 

Texas, TEXIT - Demokraták a Republikánusok ellen, újra Dél Észak ellen

2020.12.22

  hozzanak létre egy olyan „Államszövetséget”, mely azokat az államokat foglalná magába, akik az amerikai alkotmány betartásában érdekeltek. Mielőtt még bárki szeparatizmussal vádolta volna meg, West úgy fogalmazott, hogy „Texasnak vezetnie kell Amerikát és nem kilépnie belőle”.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Következő »