Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Déli király

Cikkek

Tucker Carlson - Trump elveszítheti a választásokat, miközben a baloldali anarchia és a csőcselék egyre félelmetesebb

2020.06.26

 A csőcselék megtámadta egy amerikai nő autóját, aki kislányával utazik és a 911-et hívja gyorsan, de a rendőrök azt mondják neki, hogy ők bizony nem tudnak segíteni neki - mert a városvezetés nem engedi - és azt tanácsolják neki nehogy elgázolja az autóját körbeálló bűnözőket.... Hívja fel a városházát és mondja el nekik a frusztrációját....


"- De hát az autóm tetején vannak! Ez félelmetes" - kiabálja szegény.
 

A Michael Flynn-ügy: „Obamagate”, avagy egy meghurcolás anatómiája

2020.05.19

 Az eljárás során olyan csapdába csalták, törvényszegések sorozatának elkövetésével, ami révén vádalkuval eljárási bűncselekmény elismerésére tudták kényszeríteni. Az egész akció fő célja egy Trump elnök elleni átfogó fellépés volt, mint azt Strzok és Page üzenetváltásaiból tudjuk.

 

Trump bosszújába beleremeg az amerikai jogállam

2020.02.19

 Mindeközben Donald Trump egy interjúban teljes természetességgel ismerte el, hogy ő küldte ügyvédjét, Rudy Giulianit Ukrajnába, hogy intézkedjen Biden-ügyben. Tavaly novemberben még azt mondta, nem utasította semmi ilyesmire.

 

Trump kormánya megszünteti a víz tisztaságát szavatoló törvényt

2020.01.24

 A döntés több mint másfél millió kilométer területen lévő folyó, kisebb csatorna, patak, ér és mocsárvidék természetvédelmi megóvásának a végét jelenti. A védett területeken eddig nem lehetett mezőgazdasági termelést folytatni és ingatlanfejlesztést végrehajtani.

 

 

„Jelenések könyve:16:5 " És hallám, hogy a vizek angyala ezt mondja vala: Igaz vagy Uram, aki vagy és aki valál, te Szent, hogy ezeket ítélted;”  Trump elnök úr intézkedésével megsértette a Vizek angyalát.

 

Fehér házi tanácsadó jelent biztonsági kockázatot?

2020.01.20

 Peeket a sajtóinformációk szerint pénteken őrök kíséretében vezették ki a Fehér Ház épületkomplexumából. A Nemzetbiztonsági Tanács vasárnap este közleményt adott ki, amelyben tudatta, hogy személyzeti kérdéseket „nem tárgyal meg a nyilvánosság előtt”./

Hozzászólások a tanácsadásról a Biblia alapján

 

Donald Trump: A szenátus azonnal tárgyalja meg az ellene indított impeachment eljárást

2019.12.20

 

Ez egy nagyon szép lépés a sakktáblán.
Pelosi addig nem engedi meghozni a formális határozatot az impeachmentről, ameddig nem biztos abban, hogy a szenátusban fair trial lesz, márpedig azzal kapcsolatban vannak kételyek, na nem a demokraták elfogultsága miatt (illetve de, az létezik) hanem mert a republikánusok azt mondták, hogy obstruálni fogják.
Így az impeachment van, hiszen döntöttek róla, de nincsen, mert a republikánusoknak először azt kell mondaniuk, hogy nem rajtuk fog múlni a fair trial.
Nagyon szép, a sakkújságban az ilyen lépések után szokott lenni a felkiáltójel.

 

Sürgős kórházi kezelésre volt szüksége Donald Trumpnak állítólagos szívproblémákkal

2019.11.25

 A New York Times szellőztette meg, hogy a hétvégén sürgős kórházi kezelésre volt szüksége a 73 éves amerikai elnöknek. A cikk szerint szívproblémák miatt szorult ellátásra a politikus. 

 

Trumpot követni sem lehet: most az amerikai-török viszonyt dicséri

2019.10.09

Az amerikai elnök azután áradozott a remek kapcsolatról, hogy hétfőn még a török gazdaság teljes elpusztításával fenyegetőzött. Új üzenetében megvédte a kurdokat is.

 A Fehér Ház vasárnap este közleményben jelentette be, hogy nem támogatja a várható török hadműveleteket Észak-Szíriában, és - ahogyan Stephanie Grisham szóvivőnő fogalmazott - „nem is bonyolódik bele”. 

 

Egy második amerikai titkosszolga is bejelentést tett Trump ellen az ukrán hívás miatt

2019.10.07

 Miután egy whistleblower - vagyis hivatalos bejelentő - információi minden korábbinál durvább jogi csatateret nyitottak a Fehér Ház és a demokraták vezette képviselőház között, mára kiderült, hogy az amerikai titkosszolgálatok újabb tagja nyúlt ehhez az eszközhöz - ami egyébként innentől kezdve kiemelt védelmet biztosít neki.

 

Kilövési engedély Trumpra, síri csend Bidenről

2019.10.01

 Az igazi ügy pedig ez: Joe Biden, akkor még Barack Obama alelnökeként, 2016-ban sikeresen kirúgatta Viktor Sokin ukrán főügyészt, aki éppen megvizsgálta volna azt az ukrán céget, a Burisma Holdingsot, amelynek igazgatótanácsában 2014 óta ott ült a fia, Hunter Biden.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A Déli király | Hozzászólások: 0

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »