Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idegenek létesítménye és űrhajója száll ki a Hold egyik kráteréből

Városok, bányák, üvegdómok a Hold túloldalán?

2016. május 7., szombat Az egyik Holdról készült felvételen jól láthatóan egy fénylő objektum tűnik fel az egyik Holdfelszíni kráter sötétjéből. Régóta sejtik, hogy valami nincs teljesen rendben a Hold körül. Nemrégiben Kína kezdett el szokatlanul nagy érdeklődést mutatni a Hold felé, mely rögtön megindította a találgatásokat, hogy lehetséges, hogy találtak valamit a Hold sötét oldalán.

A kiszivárgó információ morzsák szerint egy idegenek által épített, mára már elhagyott titkos bázist találtak a felszínen, és az elkövetkező években titkos misszió keretében szeretnének majd oda kutatócsoportokat küldeni, hogy jobban megvizsgálják a komplexumot.

idegen-bazis-a-holdon

Az Amerikaiak valószínűleg tudnak róla, és elképzelhető, hogy még idő előtt lebombázzák majd a területet, tudományos kísérletnek álcázva, mint ahogyan azt annak idején egy másik hasonló, nem emberkéz alkottak objektum esetén tették.

Rejtélyes tárgy emelkedik föl a kráterből

Az egyik teleszkóp által készített felvételen jól látható a sötét és mély kráter és környezete. Semmi szokatlant nem lehet észlelni az itt készült felvételen, azonban

az egyik pillanatban egy fénylő objektum bukkan fel, majd rövid idő múlva ismét eltűnik.

Rengeteg fanatikus és nem fanatikus vizsgálta meg a felvételeket, de egyelőre az eset magyarázat nélkül maradt.

Sokan úgy vélik, hogy a tárgy nem is igazán fénylik, tehát nem maga az objektum bocsát ki magából fényt, hanem annak fémes felülete veri vissza a napsugarakat.

Innen kezdték sejteni, hogy a felvételen látható valami emelkedőben volt, a kráter mélyéből emelkedett egyre magasabbra, mígnem rásütött a nap, így visszaverte annak fényét, és láthatóvá vált a teleszkóp lencséje számára.

ufo-holdkrater

Hogy utána miért tűnt el nagy hirtelenséggel a tárgy, arra több érdekes magyarázat született. Az emelkedést lehet, hogy süllyedés követte, és ez okozta, hogy nem volt látható többé.

Egy másik lehetséges magyarázat szerint az objektum valóban egy repülő csészealj volt, és észrevették, hogy figyelik őket, ezért bekapcsolták a szerkezet álcázó funkcióját, mely teljesen eltüntette a látómezőből.

A Holdból jönnek elő

A Holdról rengeteg szóbeszéd és pletyka kering, azonban ezen szóbeszédek egy részének van alapja, mi több, bizonyítékok is alátámasztják.

Ilyen az üreges, mesterséges Hold elmélete is, mely szerint

a Hold belül sokkal kisebb sűrűséggel rendelkezik, egyenesen üres.

Vagy legalábbis nem kőzetekből áll. Erre utalnak a Hold felszínét csúfító kráterek is. Ugyanis szokatlan módon a kráterek nem elég mélyek.

mesterseges-hold

A Hold pora nem túl erős, a felszín sem elég masszív ahhoz, hogy indokolja, miért keletkeztek ennyire sekély kráterek a felszínen.

Éppen ezért sokan azt sejtik, hogy a Hold felszíne alatt van egy fémréteg, mely felfogta az évmilliók során az aszteroida becsapódásokat, mi több, el is nyelte azokat.

A fémréteg alatt pedig egy irányító központ lapul.

Szintén a mesterséges Hold elméletét erősítik azok a történelmi feljegyzések, melyekből egyértelműen kiderül, hogy ég kísérőnk nem volt mindig jelen a Föld mellet, mióta létezik az ember.

A Holdon továbbá rengeteg megmagyarázhatatlan, gázszivárgásra és fényvillanásra hasonlító jelenséget figyeltek meg. Ezekre szintén nem született épkézláb magyarázat a NASA részéről.

mesterseges-holdEgy mesterséges lejárat a Hold belsejébe.

Az Apollo-programok során több asztronauta is beszámolt arról, hogy szokatlan tárgyakat láttak a Hold körül, vagy a Holdfelszín közelében.

Ha az elmélet tényleg igaz, akkor könnyen kikövetkeztethető, hogy a Földet látogató repülő csészealjak a Hold belsejéből érkeznek, és oda is térnek vissza.

Talán ezért sem erőltették az újabb Holdraszállásokat az amerikaiak annak idején. Rájöttek, hogy van valami a Holdon, így gyorsan eliszkoltak onnan, és soha többé nem tértek vissza.

Óriási bányák, gigantikus komplexumok                                

Egy katonai hírszerző, Milton Cooper belső forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az Apollo-missziók során többször meglátogatták titokban a Hold túloldalát,

ahol gigantikus csarnokszerű komplexumokat találtak, és hatalmas gödröket, mélybe vezető alagutakat, melyek óriási bányák lehettek.

[caption id="attachment_8592" align="aligncenter" width="740"]idegen-gep-a-holdonEgy kitakart, szándékosan elmontírozott tárgya NASA egyik Holdról készült felvételén. Megpróbálták rekonstruálni mit is akartak annyira kitakarni a fotóról. Hogy pontosan mi ez, azt nem tudni, de szemmel láthatóan valamiféle gép, melyet a bányászati munkákhoz használhatnak a Holdfelszínen.[/caption]

A csarnokokat nem tudták, vagy nem is merték közelebbről megvizsgálni, mert aktivitást fedeztek fel körülöttük, ekkor vált bizonyossá, hogy a Hold lakott.

A gigantikus épületek valószínűleg hangárak lehettek, melyben nagyméretű anyahajóikat tartották.

idegen-varosok-a-holdon

A Milton Cooper által szolgáltatott információk alapján 2015 Júliusában beérkezett hozzá egy olyan jelentés is, miszerint városokat és újabb komplexumokat találtak a Hold túloldalán.

Dómok, mesterséges épületek a NASA megsemmisített fotóin

Ken Johnston, aki korábban a NASA-nál dolgozott adat és fénykép analizálóként, kiszivárogtatott néhány nagyon érdekes információt az űrügynökség működésével kapcsolatban.

Szerinte a NASA két térfélre játszik, és miközben a publikum felé az érzékeny énjét mutatja, és az erőfeszítéseket egy esetleges fejlett élet kutatására, addig a színfalak mögött már rég tudott az idegen létformák létezéséről.

uvegdom-a-holdon

Mi több, módszeresen semmisíti meg a rendelkezésre álló bizonyítékokat. Johnston azt állítja, hogy

többször kerültek a keze ügyébe olyam Apollo fotók, melyek egyértelműen azonosítható mesterséges épületeket és alakzatokat ábrázoltak a Hold felszínén, azzal a paranccsal, hogy ezeket a fényképeket semmisítse meg.

Voltak olyan felvételek, amiken hatalmas, üvegből készült tornyokat, és idegenek által épített dómokat látott. Miután ráeszmélt arra, hogy miféle bizonyítékokat semmisít meg rendszeresen, mindezt szóvá tette az űrügynökségnél, akik nem sokkal ezután elbocsátották állásából.

Előbb-utóbb borulhat minden

A helyzet kezd egyre tarthatatlanabb lenni. Sok szakértő szerint a tényleg igazak ezek az információk, akkor a NASA nem sokáig lesz képes már visszatartani az igazságot.

Egyre több lesz a szivárogtató, és csak idő kérdése, mikor kerül elő egy minden kétséget kizáróan perdöntő bizonyíték arra, hogy mi folyik a Hold túloldalán…

avilagtitkai.com/articles/view/varosok-banyak-uvegdomok-a-hold-tuloldalan

 
Feltöltés: 2009. júl. 20.

Secret footage of a base found by NASA astronauts behind the moon.

 

 

 

 

 

 

 

Közzététel: 2015. máj. 17.

Must watch: "SMOKING GUN HD Alien Moon Structures FOUND! Giant Vehicles & Bases 6/9/2015" 
➨ https://www.youtube.com/watch?v=tJ_uC...