Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FB kommentem: Trump elnök engedélyezte Kasszám Szulimani iráni tábornok és Abu Maahadi likvidálására

2020.01.03

 Bátor döntést hozott Trump elnök, hogy engedélyt adott Kasszám Szulimani iráni tábornok és Abu Maahadi milicista vezető likvidálására, akiknek a kezeikhez számos amerikai vére száradt az elmúlt 21 évben.

Mivel éppen hivatalos látogatáson voltak Bagdadban, és semmiképpen sem számítottak ilyen megsemmisítő csapásra ez egyben háborús üzenet is Iránnak. Minden amerikai állampolgárt távozásra szólított fel Irakban az USA Külügyminisztériuma.

KOMMENTEM

Bizony háborús üzenet, igen bátor döntése Trump elnöknek, olyan vak ló effektus. Ennek következményeként az iráni viszontválaszolnak, amerikai és izraeli érdekeltségek ellen hajtanak végre robbantásokat. Minek következtében amerikai és izraeli állampolgárok fognak az első viszontcsapási etápban meghalni és megsebesülni. Második etápban az amerikai viszontválaszban megtámadják Iránt, jelentős rakétamennyiséget vetnek be és lehet repülőket is. Nagy öröm a fegyverkereskedőknek! Mivel éppen most ért véget az amerikai-kínai-iráni hadgyakorlat, fel vannak készülve ilyesmire, a támadó rakéták és repülők jelentős részét megsemmisítik. És viszontválaszként az oroszok, a kínaiak, beszállnak a buliba. Nagyon sok amerikai és izraeli élet veszik oda. Ha Isten irgalmaz nekünk, nem vetik be az atomot, de nagy valószínűséggel bevetik, mivel Irán nagy területen fekszik, a haditechnikája szét van szórva, ezért úgy nevezett korlátozott hatóerejű atombombát fognak alkalmazni az amerikaiak, vagy sértettség miatt Izrael. A Hormusi-szorost mindenesetre lezárják, az olaj ára az egekben! Az autógyártók lelkendeznek, veszik az elektromos autókat, mint a cukrot. Mivel atombombát a II. világháború óta, harci helyzetben nem vetettek be, ez az atomcsapás feloldja ezt a gátat és elindulhatna a III. Világháború, amelyik nagyon rövid ideig tartana. Utána csönd és sötétség. Isten kegyelméből meg fognak állni, legalábbis most, még elhalasztják az emberiség kipusztítását. Viszont Netanjahunak nem kell börtönbe vonulnia, és Izrael megmentőjeként megnyerheti a tavaszi választást. Trump elnököt is újraválasztják, ilyen bátor harcosokat meg szokott a nép jutalmazni. Hogy a ló a falnak ment, az nem vakság, hanem bátorság!