Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Őrizze meg mindenki a hidegvérét, szólította fel az ország lakosságát Volodimir Zelenszkij

 

NE ESSENEK PÁNIKBA AZ OROSZ TÁMADÁS VESZÉLYE MIATT, SZÓLÍTOTTA FEL ZELENSZKIJ A LAKOSSÁGOT

Őrizze meg mindenki a hidegvérét, szólította fel többek között az ország lakosságát Volodimir Zelenszkij hétperces videó-bejelentkezésében Oroszország esetleges agressziója miatt.

Az ukrán elnök szerint most sincs nagyobb esélye a kiterjedt háborúnak, mint korábban, csak most nagyobb körülötte a hírverés, a felhajtás, a manipuláció.

FÖLÖSLEGES HAJDINÁT ÉS GYUFÁT KÉSZLETEZNI, HINNI AZ ÁLHÍREKET TERJESZTŐKNEK.

A kormány készen áll minden lehetőségre és mindent megtesz az Oroszországgal való konfliktusa diplomáciai úton való rendezésére.

A háborús kockázatok nem lettek nagyobbak, most nagyobb az izgalom körülöttük – biztosított az államfő.

Volodimir Zelenszkij elnök videoüzenetet tett közzé Ukrajna polgárainak január 19-én, szerda este, és felszólította őket, hogy ne esjenek pánikba az esetleges orosz agresszió miatt.

 

"Most az összes hír- és információs tér tele van hasonló üzenetekkel az Oroszországgal vívott háborúról. Hogy az invázió már holnap elkezdődhet. És tulajdonképpen mi a hír? Hát ez nem valóság nyolc éve? a háború veszélye csak most jelenik meg? Ezek a kockázatok több mint egy napig fennállnak, és most nem nőttek nagyobbra, most nagyobb izgalom van körülöttük" - mondta Zelenszkij.

Az államfő arra kérte az ukránokat, hogy ne essenek pánikba és ne szúrják fel magukat az orosz csapatok esetleges ukrajnai inváziójáról, „ne szaladjanak hajdinára és gyufára”, ne terjesszenek hamisítványokat és rémhíreket a háborúról"

karpathir.com/2022/01/20/ne-essenek-panikba-az-orosz-tamadas-veszelye-miatt-szolitotta-fel-zelenszkij-a-lakossagot/

"Nem áll szándékunkban semmilyen agresszív lépést tenni. Nem fogunk támadni, megtámadni és megtámadni Ukrajnát" - mondta Rjabkov.

Hangsúlyozta, hogy az Orosz Föderáció csak csapatokat mozgat a területén.

"Nem teszünk olyan lépéseket, amelyek Ukrajnát fenyegetnék. Csak gyakorlatokat, rendszeres csapatmozgásokat hajtunk végre a saját területünkön" - mondta az orosz külügyminiszter-helyettes a Fehéroroszországgal folytatott hadgyakorlatot kommentálva.