Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


RAMSTEIN LÉGI BÁZIS, Németország – Február 6-12 kapta meg 20 év óta a legnagyobb lőszerszállítmányt az USA-ból

2020.03.22

 

Ramstein 20 év alatt kapja a legnagyobb lőszer-szállítmányt

Az amerikai légierő 1. osztályú légi járműve, Matt Amato, a 86. lőfegyver-osztag lőszerkészlet-kezelő technikája targoncát működtet, miközben a lőszereket ládákat szállítja a németországi Ramsteini légibázisban lévő tárolóhelyre, 2020. február 6-án. Körülbelül 200 tartályt töltöttek le és tároltak. a MUNS területén, hogy tovább erősítse a tűz erejét, amelyet az operációs területen a három harci parancshoz el lehet juttatni.

Az amerikai légierő 1. osztályú légi járműve, Matt Amato, a 86. lőfegyver-osztag lőszerkészlet-kezelő technikája targoncát működtet, miközben a lőszereket ládákat szállítja a németországi Ramsteini légibázisban lévő tárolóhelyre, 2020. február 6-án. Körülbelül 200 tartályt töltöttek le és tároltak. a MUNS területén, hogy tovább erősítse a tűz erejét, amelyet az operációs területen a három harci parancshoz el Az amerikai légierő 1. osztályú légi járműve, Matt Amato, a 86. lőfegyver-osztag lőszerkészlet-kezelő technikája targoncát működtet, miközben a lőszereket ládákat szállítja a németországi Ramsteini légibázisban lévő tárolóhelyre, 2020. február 6-án. Körülbelül 200 tartályt töltöttek le és tároltak. a MUNS területén, hogy tovább erősítse a tűz erejét, amelyet az operációs területen a három harci parancshoz el lehet juttatni.lehet juttatni. (Az amerikai légierő fényképe: törzsőrnagy Devin Nothstine)

 
 
 
 
PRINT  | EMAIL
Ramstein légitámaszpont, Németország - Ramstein kapja legnagyobb lőszerek szállítása több mint 20 éve
86. Légiszállító Ezred Public Affairs
személyzeti Sgt. Devin Nothstine

RAMSTEIN LÉGI BÁZIS, Németország - A 86. lőszer-osztag 6–12. Februárjában kapta meg a legnagyobb intermodális szállítást, vagy inkább ISO-konténerekként ismertté vált.

A légi utasok több mint 200 konténert töltöttek le és tároltak a MUNS 86. területén, hogy tovább erősítsék és gyors lőszert generálhassanak a három harci parancs támogatására.

A 86. MUNS repülőgépeket ezen alkatrészek csomagolása terheli, amelyek lehetővé teszik a csomagok előállításának és gyors szállításának lehetőségeit Európában és Afrikában.

"Kiszállítjuk az alkatrészeket, és a [felelősségvállalási területen lévő légi járművek felépítik őket" - mondta Sgt. Az amerikai légierő mestere. Dustin Fish, a MUNS 86. rendszerének repülõfõnöke.

Amint egy lőszer iránti kérelem megérkezik Ramsteinhez, biztosítjuk, hogy a fogadó végén lévő MUNS légitársaságok megkapják az összes farok készletet és alkatrészt, amely szükséges az egység feladatok kódjának teljesítéséhez - tette hozzá Fish.

Egy ilyen nagy mennyiségű lőszer szállításával a repülőgépek éjjel-nappal dolgoztak hetente több tucat konténer ellenőrzéséhez, letöltéséhez és tárolásához. Az egység személyzetre oszlik és több műszakban dolgozott, hogy lépést tudjon tartani a beérkező alkatrészek gyorsabb szállításával.

"Az egyik legénység megkapta a szállítást, míg egy másik személyzet letöltötte az ISO-kat" - mondta Fish. "A harmadik személyzet kirakodta az ISO-kat, és az alkatrészeket a raktárépületekbe helyezte, az utolsó személyzet pedig felvette az üres konténereket és egymásra rakta őket."

A tervezett lőszer-szállítás fokozta a támogatást Ramstein testhelyzetében, hogy reagáljon a felmerülő színházi műveletekre, amelyeket a Védelmi Minisztérium fokozott jelenléte okoz az európai elrettentési kezdeményezésben.

A lőszer-csapatok elszámolták az összes alkatrész sorozatszámát, és a megfelelő konténereikbe tették őket egy meghatározott tároló épületben. Mindegyik épület a lőfegyverek fegyverbiztonsági osztálya alapján, az új mexikói Kirtland Légierő Bázisán található, a lőszer-alkatrészek és bombák biztonságos tárolására.

A kutatás és a tervezés kritikus jelentőségű a szállítmányok fogadásakor. MUNS A légi utasoknak ki kell deríteniük a lőszer összetevőinek kompatibilitását, a lőszer típusát és azt, hogy hol lehet biztonságosan tárolni.

"A pontos tervezés lehetővé teszi a MUNS számára a lőszer mozgásának korszerűsítését a 86. légiforgalmi szárny elsődleges feladatának, a levegő mobilitásának és a légierő előrejelzésének elősegítése érdekében" - mondta Fish.