Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Trump: 52 iráni célpontot vett célba az USA és kész a pokol tüzét zúdítani Iránra és kultúrájára

2020.01.05

 

52 iráni célpontot vett célba az USA és kész a pokol tüzét zúdítani Iránra és kultúrájára - közölte nem sokkal ezelőtt Trump!

Az USA elnöke, Donald Trump közölte, hogy beazonosítottak 52 iráni helyszínt és készenen állnak "pokol tüzét zúdítani" ezen célpontokra, Iránra és kultúrájára, amennyiben Teherán továbbra is amerikai polgárokat vagy létesítményeket támad meg, netán megkísérli megbosszulni vezető tábornokának meggyilkolását.

"Irán nagyon merészen beszél aról, hogy amerikai kirendeltségeket vett célba és bosszút áll azért, mert egyik terrorista vezetőjüktől megszabadítottuk a világot. Egy olyan valakitől, aki amerikaiakat gyilkolt, csúnyán megsebesített másokat, de nem is beszélve azokról az emberekről, akiket élete során gyilkolt meg, akár mostanában is."

"Szolgáljon ez figyelmeztetésül, hogy amennyiben Irán megtámad bármilyen amerikait, vagy amerikai eszközt, mi 52 iráni helyszínt vettünk célba - jelképeként annak az 52 amerikai túsznak, akiket anno Irán tartott fogva sok évvel ezelőtt- ezek közül néhány nagyon magas rangú célpont, fontos Iránnak és az Iráni kultúrának és EZEK A CÉLPONTOK és MAGA IRÁN IS NAGYON GYORSAN ÉS NAGYON KEMÉNYEN LESZ TELIBETALÁVA! Az USA nem akar több fenyegetést!" - fogalmazott meg Trump nagyon kemény és fenyegető üzenetet Irán számára szombat este. (Ford: SBG Buddha - VilagHelyzete)

www.rt.com/news/477489-trump-iran-strike-targets/

 
Király László Minden 18–25 év közötti amerikai lakosnak regisztrálnia kell a szelektív szolgálatot.

A nőknek ezt nem kell megtenniük, mivel a szelektív szolgálat által használt jelenlegi nyelv csak a „férfi személyekre” vonatkozik.


A tervezet folyamatát legutóbb a vietnami háború alatt használták. A háborút követően az Egyesült Államok katonasága minden önkéntes haderővé vált.
 
 
Az amerikai hadsereg 82. légiforgalmi ejtőernyős menete felszáll egy polgári repülőgépre, amely az Egyesült Államok Központi Parancsnokságának területére érkezik Fort Bragg-ból, NC, 2020. január 4.. AzEgyesült Államok Védelmi Minisztériuma / AFP a Getty Images-n keresztül