Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A magyar megújulás útja

Cikkek

A VEZETŐD EGY PSZICHOPATA? SIMÁN LEHET

2020.02.22

 Valaki mondja meg, milyen az élet,

Valaki mondja meg, mér' ilyen,
Valaki mondja meg, mér' szép az élet,
Valaki mondja meg, miért nem,

Valaki mondja meg, mér' jó az ember,
Valaki mondja meg, miér' nem,
Valaki mondja meg, mér' lesz gonosszá, (közösen)
Valaki mondja meg, miért nem! (közösen)

 

Így verték szét a Magyar Honvédséget Gyurcsányék

2020.02.20

 Nem gondolom tehát, hogy a nemzet tudatos, összeesküvés-szerű lefegyverzése történt. Egész egyszerűen ezek az emberek ennyire alkalmatlanok a világ megértésére, ennyire doktrinerek és elfogultak a saját hazájukkal szemben.Miközben a magyarság történelméből a legrosszabbat látják és láttatják, addig a legjobbat feltételezik a szomszédjainkról.

 

CHARLES GATI Politikai pletykák

2020.02.20

  Cornstein romokat hagy maga után. Ilyen tájékozatlan nagykövete Amerikának csak a 30-as években volt. Az akkori nagykövet, John Montgomery Horthynak udvarolt, aki a naiv nagykövet jóindulatát azzal hálálta meg, hogy 1941-ben hadat üzent Amerikának. Cornstein se ért el semmit. 

 

A multik és a kormány veszik át a magyar tudomány irányítását

2020.02.20

 Oettinger szerepe a tanácsban tehát ezek alapján valójában nem más, mint a német ipari lobbitevékenység hatalmának és szerepének egyszerű legalizálása, csakúgy mint hivatalos pecsét a nagy ipari konglomerátumok döntési szerepén is ezekben a folyamatokban.

 

Magyar találmány, pedig véget vethet az energiaválságnak és az ózonréteg pusztításának is a bolygón

2020.02.08

 Bár több nagyobb cég, és különböző külföldi befektetők is érdeklődtek a találmány iránt, mert látják benne a világmegváltó fantáziát, és a megfelelő potenciált. Azonban a találmány még 2016-os, azonban azóta eltelt lassan 3 év és a projekt honlapján nem látni semmi előrelépést.

 

Az Árpád hidat is átnevezik?" - visszakeresztelte a Göncz Árpád Városközpontot a Mi Hazánk

2020.02.07

 A Mi Hazánk politikusai szerint megdöbbentő, hogy úgy tűnik, Göncz tiszteletreméltóbb egyesek szemében, mint a honfoglaló Árpád fejedelem.

 

Orbán arról beszélt, hogy konzervatív ellenforradalmat akart elindítani

2020.02.06

 Elmesélte, hogy az első konfrontációja a nyugati világgal akkor történt, amikor első miniszterelnöksége idején meglátogatta Margaret Thatcher, aki ajtót nyitott, és azt mondta:

 „- Abszolút nem értek egyet önnel. - Hát, mondom, jó reggelt kívánok.” Válaszolta a fiatal Orbán Viktor.  

 

Kövér keményen beleszállt Karácsony főpolgármesterbe/Bejegyzésem

2020.02.06

 Budapesten minden, ami hozzájárult ahhoz, hogy a város az egyik legvonzóbb európai turisztikai célponttá váljon, a Fidesz kormányzása alatt valósult meg. Nem tudnak építeni, ha pedig véletlenül kormányon vannak, csak rombolnak - értékelt. Karácsony Gergely főpolgármesterről elmondta: ilyen gyenge képességű ember még nem állt Budapest élén, beleértve az 1990 előtti tanácselnököket is. "Ez az ember egy PR-huszár, de még ebben sem igazán jó" - fogalmazott,

 

Mi Hazánk: helyreállítottuk az Árpád hídi megállót

2020.02.05

 Vékony feltette a kérdést, vajon mi lesz a következő? A közelben lévő Árpád hidat is átnevezik? Hangsúlyozta, a Momentum aktivistái már korábban átmatricázták a megállót. Megdöbbenését fejezte ki, hogy úgy tűnik, Göncz tiszteletreméltóbb egyesek szemében, mint a honfoglaló Árpád fejedelem.

 

Hogyan kell a tűzre olajat önteni a börtönben

2020.01.25

 A büntetőjog elméletének egyik legalapvetőbb kérdése, hogy a tettet büntetjük, vagy a tettest. Ez a legnagyobb vitája a büntetőjognak, és a világ minden kultúrországában vegyes rendszerrel oldják meg.

Ez a vegyes rendszer azt jelenti, hogy a jogegyenlőség miatt mindenkinek, minden bűncselekményre ugyanaz a büntetési tételkeret az irányadó. Tehát akárki is követi el az alapesetes (nem fegyveres, nem csoportos) rablást, 2-8 év közötti szabadságvesztésre számíthat. Ez a tett büntetése. Teljesen mindegy, ki követte el, 2-8 év között szabható ki neki büntetés. 

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »