Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alapjogokért Központ hirdetése: „Igazság,erő,felemelkedés”

2020.09.05

 A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és szöveg

 

Egész oldalas hirdetés a Nemzeti Sportban. 2020. 09. 04-én!

“A dédapáink sem adták föl. Nem térdeltek le, és nem kértek kegyelmet. Talpon maradtunk és kibírtuk.”

Idézet a keszuljetek.hu/  honlapról:

"Most világosodik meg minden, minden értelmet nyer: a szenvedéstörténet nem volt hiábavaló, célja volt, céllal maradtunk meg. Megértjük, hogy mi magunk vagyunk a legendás felmentő sereg, akikre vártunk. A mi felelősségünk, hogy a velünk élő népekkel tegyük újra naggyá a Kárpát-medencét. Hogy megvédjük magunkat és együtt emelkedjünk fel; hogy együtt építsük a közös jövőt és az új korszakot. Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra ragyoghasson.

Adódjatok össze és készüljetek, minden nap készüljetek!"

 

444.hu

Gulyás Gergely miniszter, három államtitkár (Orbán Balázs, Kovács Zoltán és Dömötör Csaba), valamint Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője is otthoni karanténba került, miután részt vettek egy olyan bulin, amin a koronavírusos Hollik István is ott volt.

Eddig nem lehetett tudni, hogy ez milyen esemény lehetett, de Szánthó Miklós, a kormányzati üzeneteket ismételgető Alapjogokért Központ és a kormányzati üzeneteket ismételgető KESMA vezetője az ATV-nek elismerte, hogy Alapjogokért Központ szombati magánrendezvénye volt az a szombati szabadtéri esemény, melynek egyik résztvevőjének a koronavírus tesztje pozitív lett.

444.hu/2020/08/27/az-alapjogokert-kozpont-rendezvenye-miatt-kerult-karantenba-gulyas-gergely-es-harom-allamtitkar

 Kép: www.facebook.com/photo.php