Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi az alapja az Immunorma nevű készítménynek?

2021.02.09

  

Mi az alapja az Immunorma készítménynek?

 

A II. Világháború utáni években kevés gyári készítmény volt forgalomban. Az orvosok a saját maguk által kikísérletezett összetevők és súlyarányok alapján a Gyógyszerkönyvben megtalálható alapanyagokból állítottak elő gyógyszereket, különböző megbetegedésekre.

Abban az időben élt egy orvos, aki kikísérletezett hosszú praxisa során egy sikeres összetételű gyógyszert, amelynek segítségével egy bizonyos betegség kiválóan gyógyítható volt. Halála után gyermeke megőrizte édesapja receptúráját.

Hosszú évek múlva találkozott az Ingvesteng Team cég társtulajdonosával, akinek hálából egy önzetlen szívességért, átadta édesapja régi gyógyszerének összetételét, amit a társtulajdonos csapatával kísérletezni kezdett.

Egy nap ez az úr rosszul érezte magát, de tovább dolgozott a laborban, amikor véletlenül a kísérleti anyag a kezére cseppent és gyorsan felszívódott a bőréről. Állapotában hirtelen ugrásszerű javulás állt be, amire felfigyelt.

A felfedezése alapján kollégáival beállították azt a pontos összetételt, amely kiemelkedően gátolja a vírusok szaporodását.

Ebből a régi gyógyszerreceptúra alapján létrehozott és modernizált anyagból lett a találmány és abból az Immunorma étrendkiegészítő készítmény.