Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


“Rágyújtani a házat éjszaka!” Halálosan megfenyegették Székely Sándor, oltáspárti országgyűlési képviselőt/Kommentem

 

A képviselő a mai sajtótájékoztatóján megemlítette, hogy ő személyesen, de sajnos a családja is kap fenyegető üzeneteket bizonyos oltásellenes személyektől, amelyekkel kapcsolatban a szükséges jogi lépéseket rendőrségi feljelentések formájában megtette.

Székely pártja, az ISZOMM teljes szolidaritásáról biztosította képviselőjét, hiszen a politikai véleményéért senkit, jelen esetben egy országgyűlési képviselőt nem lehet következmények nélkül életveszélyesen megfenyegetni. Egy kormánynak nem az a dolga, hogy képviselői javaslatokat lesöpörjön, hanem az, hogy minimum megvitassa – írja az ISZOMM friss közleményében.

Miközben a felnőtt lakosság hovatovább négyötöde felvette legalább az első oltást, egy makacs, oltásellenes csoport valójában fogva tartja a kormányt. Itt nem csupán a kinyilvánított népakarattal szembeni flegmaságról van szó, hanem arról is, hogy a megbetegedetteket a mai magyar egészségügyi szolgáltató rendszer nem tudja életben tartani. Ilyen magas átoltottság mellett nem kéne világrekordernek lennünk a halálozásokat illetően – mondta el Székely Sándor.

Ha a gyógyítás láthatóan nem megy, akkor legalább a megelőzésben jeleskedjünk! Ezért kell elrendelni az oltás kötelezővé tételét. Itt már nem filozófiai vélekedésekről, hanem tízezrek életéről, vagy haláláról van szó – hangsúlyozta a párt alapítója.

A képviselő a fentieken túl a drámai halálozási mutatókat az egészségügyi jogállásról szóló törvény pusztító hatásának is tulajdonítja, hiszen rengeteg orvos és ápoló hagyta el emiatt az állami egészségügyet, s a maradók nyilván nem képesek a sokadik COVID-hullám betegeit érdemlegesen ellátni. Ám a COVID betegeken túl további ezrek halnak meg a lecsökkent diagnosztikai kapacitások folytán, illetve általában is attól, hogy a COVID-betegek riasztó sokasága miatt egyszerűen nem jutnak időben, vagy egyáltalán se a megfelelő kórházi kezelésekhez – emelte ki Székely.

 

Gábor Szabó

Mélységesen elítélem bármely közszereplő fizikai erőszakkal történő fenyegetését. Az erőszakkal semmit sem lehet megoldani, csak fokozzák a bajt. Rendkívül fontos, hogy a döntéshozók ne kerüljenek személyüket és családjukat érintő fenyegetett helyzetbe azért, hogy értelmes, szabad elhatározásukból hozzanak döntéseket.

 Nem értek egyet a kötelező oltással és a hatalom részéről való fenyegetésnek tartom. Főként azért, mert kizárja más, szájon át bevehető gyógyszerek alkalmazását, kizárólag az oltást tartja egyedüli lehetséges megoldásnak a járvány ellen. Az Ivermectin nevű eredetileg parazitákra kifejlesztett állatgyógyszert kipróbálták a járvány ellen és hatásosan gyógyított. Azonnal levetették a polcokról és gyakorlatilag be van tiltva. Az Internetről törölték a készítmény alkalmazásának és eredményeinek elérhetőségét. Az Immunorma nevű étrendkiegészítő, a D vitamin, a C vitamin, a cink nyomelem, mind mind segíti a betegség leküzdését, de természetesen nem állítható, hogy ezek gyógyszerei lennének a betegségnek, csak segíthetik az enyhébb lefolyását.

Az oltásipar olyan hatalmas profitot jelent, hogy még a kormányok sem tudnak ellene tenni semmit sem. Ezt tudomásul kell venni, ez ellen senki sem tud eredményt elérni. Húzni kell, amíg lehet az oltásmentességet, utána sajnos nincs mit tenni.

Végül is túl lehet élni az oltásokat, amint azt a gyakorlat mutatja. Ki tudja meddig, hiszen még csak másfél éve oltanak. Elhibázott lépésnek tartom a képviselő úr kiállását egy ilyen gyógyszerlobbi által szponzorált kampányban. Az oltottak is fertőzhetnek, amint az nyilvánosan közölték.

 

A pártnak ugyan ismertséget hoz, de nagyon negatív irányban, hiszen dolgozók tömegei vesztik el munkájukat, mert nem veszik fel az oltást, más dolgozók pedig saját lelkiismeretük ellenére kényszerültek az oltakozásra, családjuk fenntartása érdekében. A pedagógusok között is nagyon sok az oltatlan, ők is az utcára kerülnek, a tanárhiány ellenére. Ez nagyon szomorú, ezért a dolgozók érdekeit védő pártnak ebben az esetben jobb lenne semleges álláspontot képviselni, ha már segíteni nem tud!

szocikk.hu/2021/11/30/ragyujtani-a-hazat-ejszaka-halalosan-megfenyegettek-szekely-sandor-oltasparti-orszaggyulesi-kepviselot/

 

Oltásellenesek, szevasztok!

2021. december 02. 14:24 Szabad az Á  Székely Sándor

Részlet az írásból

Oltassuk be magunkat, nyeljük le ez egyszer a békát és legyünk szolidárisak azon barátainkkal, rokonainkkal, ismerőseinkkel, gyermekeinkkel, akik más betegségektől szenvednek és amelyekre nincs olyan egyszerű gyógymód mint az oltás.

Aztán ha ezen túl leszünk – márpedig túl leszünk – akkor indítsunk harcot azok ellen a szervezetek ellen, akik extra profitot húztak a dolgozó munkás emberek kihasználásából, halálából.

Szavazzatok az ISZOMM-ra és az ISZOMM megoldja, hogy újra szocializmus legyen.

A szocializmus a megoldás a gazdasági és erkölcsi normák megjavítására. A szocializmusban nem a profit a lényeg, hanem a közösség. A szocializmusban a tények a fontosak és nem a feltételezések.

A szocializmusban a nép a fontos és nem a profit.

 

A szocializmusban az életnek van értéke és nem a halálnak.

Gábor Szabó

Székely képviselő úr, már valótlan állítással kezdi:"Oltassuk be magunkat, nyeljük le ez egyszer a békát"? Egyszer?? Már a harmadik oltási ciklusnál tartunk, és a jövőt is a folyamatos oltásokkal festik elénk. Gyakorlatilag a fizetőképes államokat kényszeríti rá az oltáslobbi a folyamatos vásárlásra. Az afrikai államokat, amelyek fizetésképtelenek, érdekes módon nem üldözik az oltással. Az adófizetők pénzén adják ingyenesen a vakcinákat. Ez nem ítélhető el, kapitalizmus van, globális, azaz internacionalista, sok pénzt lehet keresni az oltásiparnak. Az oltások fent tartják a járványt, az oltottakban megjelenő új és új mutációkkal. A járvány normális esetben kitombolja magát és eltűnik, illetve védettséget kapnak a túlélők. Az oltásokkal nem múlik el.

A képviselő úr ellenségképet fest azokról a dolgozókról, munkásokról, pedagógusokról, rendvédelmi dolgozókról, akik a józan eszüket megőrizve, nem kívánják felvenni az oltást, ami erősen kísérleti stádiumban tart. Mi a bűnük? Amikor az oltottak hivatalosan is fertőzhetnek, akkor legfeljebb az egészségügy túlterhelése lehet a bűnük. Akkor fekszenek majd a kórházak folyosóján, kapnak, amíg van oxigént. Belehalnak, vagy túlélik, a saját testükkel vállalták. A testem nem az állam tulajdona.

 Az ember sárból jön és sárba tér

A szegény ember nem sár, csak izom és vér

Csak izom és vér, és csontos kéz

És erős hát és durva ész. " 16 tonna

A szocializmusról.

Sok országban próbálták megvalósítani, egyikben sem sikerült, csak a vér meg a könny jutott. Azért ezen el kéne gondolkozni a hirdetőinek. Magyarországon a Kádár rendszer alatt csak az új Gazdasági Mechanizmusig volt szocializmus. Addig a gyárak és üzemek állami pártirányítás alatt álltak. Az új gazdasági rendszer a nagyvállalatokat szétverte. Pedig napjainkra az internacionális finánctőke globálisan megmutatta, hogy a nagyvállalat a működőképes struktúra.

 

A szocializmus szóhoz nem a kádári nyugalom, hanem a megvalósíthatatlan álom kapcsolódik. A kádári rendszert gulyáskommunizmusnak élte meg a nép, nem szocializmusnak, ami csak a pártkongresszusok címszavaiban létezett. Ezért, az a pártot, aki a szocializmust tűzi zászlajára, automatikusan kiszelektálja a választó. Ki az a hülye, aki a megvalósíthatatlant visszakívánja? Kapitalista termelési viszonyok között!!! Kádár az egyszemélyi vezető, atya. Ezt Orbán tökéletesen leképezi. Szerintem győzni fog a választásokon, mégha saját maga ezt nem is hiszi el.

szabad-az-a.blog.hu/2021/12/02/oltasellenesek_szevasztok