Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


20 ezer 5G-s műholdat akarnak az űrbe küldeni, amelyek intenzív mikrohullámú sugárzással bombázzák majd az egész Földet

2019.01.11

  

Kezdőlapújvideó

20 ezer 5G-s műholdat akarnak az űrbe küldeni, amelyek intenzív mikrohullámú sugárzással bombázzák majd az egész Földet

 0

Az 5G-vel kapcsolatos közfigyelem az utóbbi időben a távközlési vállalatok azon tervére irányul, hogy több millió kis átjátszó tornyot te...

 Hogyan használjuk a sugárzást kibocsátó elektronikus eszközöket, hogy minél kevesebb kárt okozzanak?

 Az elektromágneses sugárzás halálos veszélyei, aminek jobb, ha tudatában vagy


Az 5G-vel kapcsolatos közfigyelem az utóbbi időben a távközlési vállalatok azon tervére irányul, hogy több millió kis átjátszó tornyot telepítenek villanyoszlopokra, nyilvános épületekre és iskolákra, buszmegállók tetejére, közparkokba és bárhová az állami tulajdonú területeken.

Az Egyesült Államok helyi városi közösségeiben gyakorlatilag 150 méterenként tervezik telepíteni ezeket a berendezéseket az utcákon.

Amilyen riasztó, hogy ezen átjátszó antennáknak köszönhetően állandó sugárzásnak leszünk kitéve, de talán még ijesztőbb, hogy az ezeket a milliméteres hullámokat kibocsátó sugárzó forrásokat több ezer új műhold segítségével akarják Föld körüli pályára állítani.

Az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) jóváhagyta a SpaceX számára 2018. március 29-én, hogy 4425 műholdat indíthasson alacsony Föld körüli pályára. (1)


Összességében mintegy 20 ezer műholdat fognak alacsony és magas Föld körüli pályára állítani.

Ezek a műholdak ugyanolyan típusú fázisvezérelt antennákat fognak használni, mint a földi 5G rendszerek. Ez azt jelenti, hogy minden egyes berendezés a Földön található 5G eszközökre fókuszált intenzív mikrohullámú sugárzást fog majd küldeni, és minden eszköz sugárzást küld vissza a műholdakra.

A rádiófrekvenciás kommunikációs átjátszó tornyok korábbi generációi nagy antennákat használtak arra, hogy minden irányban sugározzanak. Az általuk használt alacsonyabb frekvenciák és a mikrohullámok széles körű eloszlása korlátozta azoknak az egyéni mobileszközöknak a számát, amelyek az egyes átjátszó tornyokhoz csatlakozhattak.

Az 5G-hez használt sokkal rövidebb hosszúságú mikrohullámok lehetővé teszik kis fázisú antennák használatát jelek küldésére és fogadására.

A többfázisú antennák több száz apró antennából állnak, amelyek együtt dolgozva sugározzák az energiát egy célpontra, mint egy lövedék. Ezek az apró antennák 10-szer 10 centiméteres mátrixban helyezhetők el.

Az általuk lérehozott mikrohullámú sugarak elég erősek lesznek ahhoz, hogy áthatoljanak a falakon és az emberi testen. Ha nem lennének elég erősek, akkor az 5G okostelefon tulajdonosoknak épületen kívül kellene tartózkodniuk, amikor az eszközeiket használják.


Az összes 5G terméknek szintén többfázisú antennája van, amelyeket egy erős sugárnyaláb létrehozására használnak fel, hogy visszasugározzák a jeleket az 5G-s berendezésekhez, amelyeket villanyoszlopokra szereltek fel, vagy egy adott műholdra.

Ezeknek a sugaraknak is elég erősnek kell lenniük ahhoz, hogy áthaladjanak a falakon és az emberi testen, például a kézen vagy a fejen, hogy elérjék a kívánt célállomást.

Ez azt jelenti, hogy ha zsúfolt helyen tartózkodunk, például egy repülőtéren vagy egy vonaton, akkor több száz, ha nem több ezer láthatatlan sugár cikázik át a környezetünkben fénysebességgel.

Ahogy az emberek ebben a környezetben mozognak, testüket számos sugárzás éri el, miközben sétálnak, vagy ahogy más emberek járnak körülöttük az 5G-s okostelefonjaikkal.

Az 5G telefonok sokkal erősebbek lesznek, mint az előző telefonok

Az 5G többfázisú antennák effektív sugárzási teljesítménye a telefonokban 10-szer nagyobb lesz, mint a 4G-s telefonok esetében.

Senki sem tudja majd kivonni magát a hatásuk alól.

Ezen kívül 5G mikrohullámú sugárzás érkezik és kerül továbbításra az új számítógépes berendezések, háztartási készülékek és autók között.

Az olyan helyhez kötött berendezések, mint például a lakásokban és irodákban található Wi-Fi-k esetében megengedhetik az 5G telefonoknál 15-ször erősebb mikrohullámokat (300 watt), ami 150-szer erősebb, mint a 4G-s telefonok.


Miért sokkal veszélyesebb az 5G, mint a korábbi mikrohullámú kommunikációs rendszerek?

Arthur Firstenberg szerző, kutató és a környezetből érkező rádiófrekvenciás kitettség korlátozásának szószólója már 2002-ben elmagyarázta az 5G sugárzás mibenlétét.

"Amikor egy normál elektromágneses mező belép a testbe, a töltések és az áram mozgását okozzák.

De amikor rendkívül rövid elektromágneses impulzusok lépnek be a testbe (5G), valami más történik: a mozgó töltések önmagukban kis antennákká válnak, amelyek az elektromágneses mezőt újra kisugározzák és mélyebben behatolnak a testbe.


Ezeket a sugárzott hullámokat Brillouin prekurzoroknak nevezik.


Akkor válnak jelentőssé, ha a hullámok teljesítménye vagy fázisa elég gyorsan változik.


Az 5G valószínűleg mindkét követelményt kielégíti. Ez azt jelenti, hogy az az indok, hogy ezek a milliméteres hullámok túl rövidek ahhoz, hogy túlságosan behatoljanak a testbe, nem igaz.
" (2)

5G műholdakkal lesz tele az égbolt

Ezek azok a vállalatok, amelyek a legnagyobb számban tervezik műholdak telepítését:

SpaceX: 12000 műhold
OneWeb: 4560 műhold
Boeing: 2956 műhold
Spire Global: 972 műhold

Arthur Firstenberg leírja az 5G technológiát használó vállalatok terveit. A következőket állítja:

"A Honeywell már aláírt egy egyetértési nyilatkozatot a OneWeb első nagy ügyfelei számára - nagy sebességű Wi-Fi-t kíván biztosítani az üzleti, kereskedelmi és katonai repülőgépeken a világ minden táján.

A SpaceX 5G-t szeretne biztosítani minden ember számára a bolygón.
" (3)


Földi 5G berendezések

A földi 5G rendszerek jelenleg már több tucat nagyvárosban már megvalósultak. A terveket már több száz város elfogadta, ami 2019-ben és azon túl teszi lehetővé a végrehajtást.

A városoknak azonban nincs joguk az 5G-re "nemet mondani". Az FCC előírások megakadályozzák a városok számára, hogy egészségügyi szempontok alapján kifogást emeljenek - csak az esztétikai kérdésekkel és a berendezések elhelyezésének gyakorlati kérdéseivel foglalkozhatnak.

Megkövetelik tőlük, hogy "igent mondjanak," és jobb, ha gyorsan csinálják, vagy különben a távközlési vállalatok jogi lépésekkel fenyegetik őket, ha akadályozzák a terveiket.

Műholdas 5G berendezések

Az első két 5G-s műholdat a SpaceX 2018 februárjában indította el. 2019-ben várhatóan több száz műholdat indítanak. A 20000 műhold teljes körű pályára állítása a következő két évben fog megvalósulni.

Ahhoz, hogy érzékeljük ennek a léptékét tudni kell, hogy 2017 szeptemberében 1738 működő műhold volt Föld körüli pályán. Ez azt jelenti, hogy a műholdak száma 11-szer nagyobb lesz, mint az aktuális szám. (4)

A távközlési vállalatok világméretű katasztrófát okoznak a technológiai fejlődés nevében

Az 5G-t úgy reklámozzák, mint ami a következő nagyszerű csoda lesz a Föld történetében, melynek eredményeként létrejöhetnek az intelligens városok, ahol mindent és mindenkit valós időben, késés vagy elveszett jelek nélkül kapcsolunk össze.

Természetesen ennek meglesz az ára. Mindenkit milliméteres, nem ionizáló sugárzás fogja érni a nap 24 órájában, ami teljesen ismeretlen egészségügyi hatásokkal járhat. Az 5G által okozott károk kivizsgálására irányuló tanulmányokat sok év múltán fejezik csak be, miután az 5G rendszerek a Földön és az űrben teljesen megvalósultak.

Ezen a ponton nagyon valószínűtlen, hogy a távközlési vállalatok akkor is lebontják a rendszereiket, ha bizonyítottá válik, hogy technológiájuk rákot és más betegségeket okoz. Csak tagadni fogják a kockázatokat.

Elmondják majd nekünk, hogy a tudomány ezt már évtizedekkel ezelőtt rendezte. Elmondják nekünk, hogy az 5G-t a rákkal és más betegségekkel összekötő bizonyítékok csak összeesküvés-elméletek, amelyeket csak néhány őrült hisz el.

Emberek milliói fognak szenvedni a sugárterhelésnek köszönhetően olyan tünetektől, mint a fejfájás, a gyengeség, lelassult agyi reakció, csökkent tanulási képesség és értelem, mellkasi fájdalom, és számos más tünet, amelyek előtt a legtöbb hagyományos orvos értetlenül fog állni. (5)

ujvilagtudat.blogspot.com/2019/01/20-ezer-5g-s-muholdat-akarnak-az-urbe.html
(1) - http://www.cellphonetaskforce.org/planetary-emer
(2) - http://www.cellphonetaskforce.org/5g-from-blank
(3) - http://www.cellphonetaskforce.org/wifi-in-the-sky/
(4) - http://www.cellphonetaskforce.org/5g-from-space/
(5) - http://healthimpactnews.com/2019/20000-satellites