Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A chemtrail összeesküvés hivatalosan is valósággá vál

 

A chemtrail összeesküvés hivatalosan is valósággá vált

2017. április 16., vasárnap 

Immáron már nem is tagadják azt, hogy különféle gázokat és vegyi anyagokat juttatnak a légkörbe.

A chemtrailekkel kapcsolatos dolgokat nagyon sokan idehaza is csak összeesküvésként kezelték eddig. Egy olyan félelemkeltő meseként, melynek valójában alig van alapja.

Azonban a helyzet változott. Méghozzá olyannyira, hogy gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy a félelmek nem voltak alaptalanok, akárcsak a chemtraileket a levegőbe juttató repülőgépekről szóló pletykák sem.

A chemtrail ugyanis egy megvalósult összeesküvés.

Immáron ugyanis nem is tagadják, hivatalosan próbálnak különféle vegyi anyagokat juttatni a légkörbe...

Egyese szerint azért teszik, mert a HAARP működése már nem maradhatott titokban, ugyanis rengetegen kezdtek el vizsgálódni, oknyomozni az ügyben.

Jobbnak látták hát, hogy egy civil kutatási kísérletnek ható csoporttal, és annak tevékenységével fedjék el a valós célokat, és munkálatokat. Miről is van szó?

A Harvard kutatói jövőre elkezdik a tesztelését a vízpermet és számos olyan aeroszol spray sztratoszférába juttatásának, amik az éghajlatváltozás elleni küzdelemben feltételezhetően felhasználhatóak a nap sugarait elnyelni, illetve visszatükrözni képes anyagokként.

Ez mindig szépen és jól hangzik, azonban nagyon sokan már most azt mondják, hogy ez csak a hivatalos blama.

A valódi célok a légkör összetételének olyan módon való megváltoztatása, hogy képesek legyenek manipulálni az időjárást.

Szó mi szó, ezzel valóban akár még a felmelegedést is meg lehetne változtatni, de a HAARP célja mindig is az volt, hogy az időjárást egyfajta fegyverként lehessen kiaknázni.

Gondoljunk csak bele, hogy egy időjárás manipulációs fegyverben mekkora potenciál lenne.

Ahol akarnák, ott jégesőket okoznának, máshol földrengéseket, vagy pusztító áradásokat. Egyes mezőgazdaságokat anélkül tehetnének tönkre országokat a mezőgazdaságukon keresztül tehetnének tönkre, anélkül hogy egyetlen puskalövés eldördülne.

A hírek szerint az első kísérlet már a jövő év elején elkezdődne, amely során először még kis mennyiségben juttatnának a kutatók olyan anyagokként a sztratoszférába, amelyek visszatükrözhetik a nap sugarait.

Vannak olyan vélekedések is, melyek szerint az Agenda 21 tervezetének bevezetéséről, elindításáról van szó, és ez lesz a legelső lépés.

Az agenda 21 célja nem más, mint az emberi népesség jelentős leredukálása 2030-ig, amikorra a világ 95%-át akarják megsemmisíteni. Ennek egyik legjobb és egyben legpraktikusabb módja lenne a levegőbe juttatott, vegyszerek általi megbetegítés.

Sokak szerint a most tapasztalt dolgok egyértelműen arra utalnak, hogy a chemtrail összeesküvés valósággá vált, és immáron ha burkoltan is, de hivatalosan is elismert.

avilagtitkai.com/articles/view/a-chemtrail-osszeeskuves-hivatalosan-is-valosagga-valt

Jövőre az USA-ban megkezdődik az aeroszol spray kísérleti sztratoszférába juttatása

2017. április 14. 18:28

A Harvard kutatói jövőre elkezdik a tesztelését a vízpermet és számos olyan aeroszol spray sztratoszférába juttatásának, amik az éghajlatváltozás elleni küzdelemben feltételezhetően felhasználhatóak a nap sugarait elnyelni, illetve visszatükrözni képes anyagokként. Számos kutató szerint bár egyelőre még felmérhetetlen a mértéke, de mindenképpen jelentős kockázatokkal járhat ez a fajta kísérletezés.

A Daily Mail összeállítása szerint a Harvard kutatóinak a már 2014-ben kidolgozott  - és sokak szerint ellentmondásos megítélésű -  technikai megoldása a földre érkező napsugárzás erejét egy levegőbe juttatott anyag segítségével csökkentené, hogy ezáltal redukálja a Föld hőmérsékletének a globális felmelegedés következtében várható növekedését.

A harvardiak aeroszolos módszere a vulkánok levegőbe került hamujának napsugarakat visszaverő  hatását utánozná a mesterségesen a sztratoszféra levegőjébe juttatott aeroszol és vízpára segítségével. 

A hírek szerint az első kísérlet már a jövő év elején elkezdődne, amely során először még kis mennyiségben juttatnának a kutatók olyan anyagokként a sztratoszférába, amelyek visszatükrözhetik a nap sugarait. Első alkalommal még csak vízpermetet juttatnának a sztratoszférába.

A tudósok közlése szerint a napenergián alapuló földéghajlat tervezés (solar geoengineering) első sikerrel kecsegtető állomása lehet a kísérlet amit a jövőre tervezett tesztekkel kezdenek majd el.

A kutatásban résztvevő harvardi tudósok közül a Seeker-nek nyilatkozó Frank Keutsch szerint bár félelmetes az ötlet a bolygó éghajlatának ilyen jellegű befolyásolására, de legalább ennyire félelmetesek a globális felmelegedés várható negatív következményei is. Ez pedig indokolttá teszi a kísérletet. 

Keutsch és kollégái azt tervezik, hogy felküldenek majd egy érzékelőkkel és légcsavarokkal felszerelt léggömböt 20 kilométer magasra a Föld felszíne fölé valahol Tucson közelében.

Ott pedig a ballon majd elkezd vizet permetezni a sztratoszférába, a lebegő jégkristályok egy egy kilométer hosszú és 100 méter széles csóváját létrehozva.

A léggömb, pedig - amelyet egy gondolarendszeren keresztül irányítanak majd a földről a mérnökök - követni fogja a jégfelhőt és méréseket végez vele kapcsolatban.

A vízgőzhöz adagolva a tesztelés során a kutatók különböző olyan aeroszol anyagok tesztelését tervezik, amelyekről jelenleg azt feltételezik, hogy eredményesen felhasználhatók az éghajlat befolyásolására.

A harvardi tudósok közlése szerint azonban csak 1 kg (2.2lbs) anyagot fognak majd a sztratoszférába juttatni minden egyes kísérlet végrehajtása során.

Egyébként a kutatók a jelenleg leginkább savlekötőként ismert kalcitot  tartják a legalkalmasabb aeroszol anyagnak a kísérlethez. 

Az ötlet maga évek óta komoly viharokat kelt a tudományos közélet berkein belül, és még azok között is, akik úgy vélik, hogy szükséges valamilyen beavatkozással enyhíteni a globális felmelegedés hatásait.

A tudományos közélet számos kutatója - ahogy a hasonló korábbi éghajlat befolyásolási kísérletek esetében is, úgy most is - arra figyelmeztet, hogy nagyon komoly és most még megbecsülhetetlen mértékű veszélyekkel jár minden az időjárás ember általi befolyásolására, illetve irányítására tett próbálkozás.

888.hu/article-jovore-elkezdodik-az-aeroszol-spray-sztratoszferaba-juttatasa-ami-nem-a-legendas-chemtrail-de-veszelyes-lehet