Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A francia médihatóság betiltotta a francia trikolórt és a himnuszt a választási kampányvideókban

 A francia médihatóság betiltotta a francia trikolórt és a himnuszt a választási kampányvideókban/FORDÍTÓPROGRAMMAL KÉSZÜLT!

Április 5, 2017, 19:07

Par crainte du «nationalisme», le CSA ne veut plus de drapeaux tricolores dans les clips de campagne© Geoffroy HASSELT VAN DER / AFP Forrás: AFP

A találkozó François Fillon, Place du Trocadero

A hivatalos kampány kezdődik április 10-én, ez is a visszatérés a hagyományos kampány videók TV. A Médiahatóság nem akarja, hogy a nemzeti zászló, amely jelképe Franciaországnak, szerepeljen.

Mivel  minden elnökválasztási kampány elején, a Legfelsőbb Tanács audiovizuális feltétele, hogy a 11 jelölt a szigorú szabályok megvalósítása TV-reklámok, hogy a France Télévisions köteles sugárzott a csatorna. Ezek a szabályok tiltják most „feltárni minden olyan nemzeti vagy európai jelkép”, és a Marseillaise  nemzeti himnusz felhasználását, szerint  a vélemény , annak érdekében, hogy egyetlen jelölt put „egy vad nacionalizmus” szerint a forrás által idézett az újság .

Ez a tilalom közvetíteni a himnuszt vagy zászló country zene azonban nem új, de eddig tűrték a CSA(Médiahatóság). Ebben az évben, a szervezet úgy dönt, hogy alkalmazza a törvényt a szabályokban.

A CSA meg akarja akadályozni bizonyos szimbólumokat „negatívan visszaélnek vagy használják.”

Voir l'image sur Twitter

Képtalálat a következőre: „‫اقتصاد چین‬‎”

 Suivre

https://pbs.twimg.com/profile_images/733311146040643584/ETxeN2GZ_normal.jpgRT France 

@RTenfrancais

La question #européenne électrise un #débat présidentiel dominé par les #eurosceptiques https://francais.rt.com/france/36347-question-europeenne-electrise-debat-presidentiel-eurosceptiques …

Kampányok klipek, bár már úgy szakadt 2012-ben, többek között az elhunyt France Soir , részét képezik a folklór.

Továbbá, annak ellenére, hogy a növekvő társadalmi hálózatok politikai kommunikáció, a jelöltek nem megy anélkül, hogy ez a készülék, fél által finanszírozott állami televízió, amely eszközöket és a film legénység.