Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kanadai kormány "izolációs" táborokba küldhetné azokat, akik nem működnek együtt a járvány miatt hozott intézkedésekkel

 
Justin Trudeau és a kanadai kormány a náci Németországéhoz hasonló infrastruktúrát hozna létre az emberek tömeges fogvatartása érdekében az elkövetkező években. Randy Hillier, egy bátor ontariói politikus egy tartományi kérdéskörben beszélt a kormány szerinte aljas tervéről.

A mikrofonját azonban kikapcsolták, amikor kemény kérdéseket kezdett feltenni. A kanadai kormány fogvatartó és elszigetelő helyek hálózatát állítja fel az egész országban. Ezeket a "szövetségi karantén / izolációs helyszíneket" a tartományok egész területén felépítik, és arra használják, hogy megfosszák a kanadaiakat emberi jogaiktól, és hamis bebörtönzési rendszerek alkalmazásával zárják el az egészséges embereket.

Ezeket a helyeket fel lehet használni kényszerített orvosi vizsgálatokra és kényszerű orvosi kísérletekre az újonnan kifejlesztett vakcinákkal. Ha a kanadaiakat akaratuk ellenére fogva lehet tartani attól tartva, hogy vírusokat terjesztenek, akkor ezeket a lehetőségeket korlátlan ideig lehet használni, és bármilyen okból szükségesnek ítélhetik, hogy fenntartsák a "nagyobb jó" érdekében hozott intézkedések illúzióját.

Randy Hillier, aki Lanark, Frontenac és Kingston független képviselője, felállt, és megkérdezte a kormányt, hogy hány embert fognak őrizetbe venni, és hány ilyen tábort terveznek építeni. (1

 

Aggodalmát fejezte ki a tervezett használatuk miatt - a járvány terjedésének ellenőrzése érdekében -, és az erről szóló dokumentációban rámutatott arra, hogy ezeket a helyeket a jövőben "más célokra" is fel lehet használni.

"Tehát a kormánynak tárgyalásokon kell részt vennie, és ismernie kell ezeket a terveket, hogy potenciálisan őrizetbe vegyék és elszigeteljék hazánk és tartományunk polgárait és lakóit," - kezdte Hillier.

"Tehát miniszterelnök úr, hol építik fel ezeket a táborokat, hány embert fognak őrizetbe venni, és milyen okból, milyen okokból tarthatják az embereket ezekben az elszigetelő táborokban, és szeretném, ha a miniszterelnök biztosítaná a ontarióiakat..." - ám ekkor Hillier mikrofonját kikapcsolták, mielőtt befejezhette volna.

Hillier jelentése szerint a kormány már július óta próbál kitérni a kérdései elől. "Az elszigetelő / karantén táborok kiterjesztése Kanadában aggodalomra ad okot, és az ontariói kormánynak tudnia kell erről, akkor miért nem mondják el az ontarióiaknak?" - kérdezte.
Az alábbi felvételen Randy Hillier képviselő hallható és látható, amikor a kormányt kérdezi a táborok felállításának tervéről.


A kanadai kormány felkészül az új fogvatartási helyszínekkel szembeni ellenállásra

Az információkérés szerint a Kanadai Közegészségügyi Ügynökség (PHAC) jelenleg tizenegy karantén izolációs helyszínt kezel Kanadában, amelyek Calgary, Vancouver, Kelowna, Winnipeg, Regina, Toronto, Montreal, Halifax, Fredericton, St. John (Newfoundland) és Whitehorse területén találhatók. Mindegyik helyszínen legfeljebb 1600 átutazót lehet egyszerre tizennégy napig fogvatartani. A helyszínek "ideiglenesen megszüntethetők, amíg a kanadai kormány ismét szükségessé nem teszi őket".

A létesítményeket az elkövetkező két évben "egyéb célokra" is fel lehet használni, amennyiben szükségesnek ítélik a közegészség megőrzése szempontjából.

Az őrizetbe vétel terve ezzel nem ér véget. Ezenkívül a kanadai kormány minden egyes területet és tartományt felsorol, mint potenciális régiót az új "szövetségi karantén / elkülönítési helyszínek" számára. A PHAC a következő területeket és tartományokat jelölte megt, amelyek az új karanténtáboroknak adnak otthont: Saskatoon, Windsor, Niagara, Ottawa, Winnipeg / Thunder Bay, Quebec City, Charlottetown, Iqaluit és Yellowknife.

A kanadai kormány harmadik félnek számító szolgáltatókat is keres, hogy dolgozzanak ki stratégiát a helyszínek kezelésére. Kormányzati szerződéseket kötnek a helyszínek árukkal és szolgáltatásokkal való ellátására.

A kormány az ellenállásra is készül. Az egyik szállítási szerződés magában foglal egy 36000 tartályból álló könnygáz készletet, amelyet 2021 tavaszán szállítanak ki a Kanadai Erők Lőszerraktárához Dundurnbe, Saskatchewanba.

Ez az az általános időkeret, amikor az új vakcinák szélesebb körben hozzáférhetővé válnak a nyilvánosság számára. Az Egészségügyi Világszervezet már arra kérte a nyilvánosságot, hogy fogadja el az őrizetbe vételi táborokat "népegészségügyi intézkedésként," és korábban azt állította, hogy az "oltási tétovázás" globális közegészségügyi veszélyt jelent. (2)

(1) - https://bit.ly/31bxKkr (2) - https://www.clearnewswire.com/465909.html

ujvilagtudat.blogspot.com/2020/10/a-kanadai-kormany-izolacios-taborokba.html