Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Mi Hazánk ifjúsági szervezetének tagjai egy szegedi nyilvános rendezvényen

 

 

Ez az egyesült balliberális oldal valódi arca:
Miután a Mi Hazánk tiltakozott az iskolákban zajló homoszexuális propaganda ellen, amelyeket hivatalosan "civilek" szerveznek, de valójában a balliberális pártok állnak mögötte, egy alpári Facebook-oldalt hoztak létre "Dúró Dóra beleszbikusítása" címmel, ahol emberi, női méltóságát sértő tartalommal mocskolták a negyedik gyermekét a szíve alatt hordó elnökhelyettesünket. Hétvégén pedig a Mi Hazánk ifjúsági szervezetének tagjai szerették volna szólás- és véleményszabadságukat gyakorolni egy szegedi nyilvános rendezvényen, amelyet egy roma LMBTQ szervezet hirdetett meg a Facebookon, de a helyszínen kiderült, hogy valójában a balliberális tömb egyik tagja, az Együtt-PM volt a szervező. Amikor a Mi Hazánk Ifjai kifeszítették a "stop homoszexuális propaganda" feliratú molinójukat, az egyik "roma LMBTQ"-szervező agresszívan széttépte azt, majd lökdösni kezdte a fiatalokat, végül a tolerancia bajnokai bezárták a helyiségbe a távozni készülő aktivistáinkat. 
A balliberális média ráadásul össze-vissza hazudozik az esetről, a legelképesztőbb, hogy azt írják, hogy a fiatalok a "Mi Hazánk Ifjai, karhajlítás nevében utánam" jelszóval feszítették ki a molinót. A valóság ezzel szemben az - ahogy azt a videóban is lehet hallani -, hogy a "Mi Hazánk Ifjai, a normalitás nevében utánam" hangzik el. 
A Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tesz személyi szabadság megsértése bűncselekmény elkövetése miatt a szervezők, rágalmazás miatt pedig a hazudozó újságírók ellen.

 
 
 
 
-0:50
 
 
 
 
 
 
40 141 megtekintés
 
Mi Hazánk Mozgalom

Mi Hazánk Ifjai egy nyilvánosan meghirdetett LMBTQ eseményen szólították fel a homoszexualitást népszerűsítőket, hogy ne reklámozzák a másságot. Ezt követően a szervezők foglyul ejtették tagjainkat, amikor az egyik el akarta venni a felvételt készítőtől a telefonját.www.facebook.com/mihazank/videos/2625222697548176/