Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Sipmpson család már tizenhat évvel ezelőtt tudta, hogy Trump lesz az elnök

 


trump-simpsons

2016. november 09. szerda | Szerző: marinov

0

Ez a Simpsons-kép már 16 éve megjósolta Trump elnökségét?

 

 

Donald Trump választási sikere után újra előjött az a kép, amely állítólag egy 2000-es Simpson család epizódból származik. Az állításban két dolog keveredik

A kérdést – miszerint a Simpson család valóban megjósolta-e Trump elnökségét – érdemes kétfelé bontani.

Azok a rajzok, amelyek Trumpot elnökként ábrázolják a rajzfilmsorozatban, és amelyeket valós életből vett fényképekhez hasonlítva terjesztenek a neten, nem 2000-ből származnak, hanem az alábbi, 2015-ös minivideóból – nem sokkal azutánról tehát, hogy Donald Trump bejelentette, indul a republikánus elnökjelölti posztért. 
 

 

Másrészről azonban a Simpson család valóban viccelődött már 2000-ben is Donald Trump elnökségével a Bart to the Future című epizódban. Ebben Bart megtudja, hogy 2030-ban a család legokosabb tagját, Lisát megválasztják az Egyesült Államok első női elnökévé. Méghozzá Donald Trump után, akitől hatalmas pénzügyi káoszt örököl. 
 

 

Erről a sorozat készítője egy 2016 márciusi interjúban annyit mondott: Trump elnöksége már 2000-ben logikus utolsó állomásnak tűnt a mélypont elérése előtt. Ennek ellenére – egy májusi cikkben – még arról beszélt, nem tartja valószínűnek, hogy jóslatuk beválna.

 

 

vilaglato.info/a-sipmpson-csalad-mar-16-eve-tudta-hogy-trump-lesz-az-elnok/