Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tudományos és hírszerző szakemberek elutasították az új állításokat, hogy az új SARS-CoV-2 koronavírust kifejlesztették

2020.06.09

 


Újabb kutatók igazolták, hogy mesterségesen és laborban előállított a SARS-CoV-2 vírus és felhívták rá a figyelmet, hogy hibás az a magatartás, amit sok főáramú tudós és a média erőltet, hogy nem laborban állították elő.

Brit és svéd vakcinakutatók tanulmánya - amit elfogadott a Biofizikusok Negyedéves Kiadványa is - azt állítja, hogy a koronavírus proteinje úgy tűnik olyan szekvenciákat tartalmaz, amiket mesteségesen illesztettek be.

Bár ezt hónapok óta tudjuk, sőt az indiai egyetem hasonló eredményei óta biztosan, amit még a HIV-vírust felfedező francia Dr. Luc Montagnier is állított, hogy ezt a vírus csak laborban mesterségesen hozhatták létre.

Akkoriban erről cikket is fordítottam nektek:
https://www.alternativhirek.com/…/bomba-mesterseges-covid-1…

Most a fenti tudományos folyóiratban a norvég tudós, Birger Sørensen és a brit onkulógus Angus Dalgleish is azt állítják, hogy "azonosították a SARS-CoV-2 vírusba BEILLESZTETT szekciókat" és ez megmagyarázza, hogyan tud a vírus az emberi szervezetben lévő sejtekkel interakcióba kerülni.
Virológusok egyébként azt is megjegyzik, hogy hasonló szekciók természetes módon is feltűnnek más vírusokban.

Sir Richard Dearlove - aki az MI6 hírszerzés feje volt 1999 és 2004 között, azt mondta a Daily Telegraph-nak, hogy Sørensen és Dalgleish kutatása is azt mutatja, hogy a világjárvány a Wuhan Virológiai Intézetből kerülhetett ki, de valószínűtlennek gondolta, hogy szándékosan engedték volna szabadjára, de Kína elég nyílvánvaló módon próbálta elfedni a kiszabadulás tényét.

A brit MI5 hírszerzési források viszont eloszlatták ezt az elképzelést, miszerint ez csak pletyka és összeesküvés." a Times of London-ban.

Akit érdekel a történet, folytatás a Forbes magazin cikkében. (Ford: SBG Buddha - VilagHelyzete)

www.forbes.com/sites/davidnikel/2020/06/07/controversial-coronavirus-lab-origin-claims-dismissed-by-experts/#543b6c2368f6


Truzsi Roland Ha természetes módon is előfordulnak más vírusokban azok a beillesztett szekvenciák, akkor miért lenne helytálló erre hivatkozva azt állítani, hogy mesterséges eredetű?


Judit Somogyi Mert triplazodik. Leegyszerusitve. A valóság viszont más, az amit itt elhallgatni akarnak.
Adott a corona vírus ami nem újdonság, nos ebbe helyezték bele a szarsz vírust ami valójában a HIV vírusban is benne van. Na amit titkolnak, hogy a HÍV vírus
ba is mesterségesen helyezték bele a szarsz vírust. Maga a szarsz virus az amit tudósok hoztak létre. De nem vallhatjak be mert óriási botrány lenne.
Ezért ugye a HIV vírusra alkalmazott gyógyszert akarták először adni a korona virusosoknak

János Berkó Noémi Kara 2019 okt 18-án katonai világjátékok voltak Wuhanban a többit rád bízom