Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Athén tüzek lézer fegyverek okozta, itt van a legújabb elmélet összeesküvés Video

 Athén tüzek lézer fegyverek okozta, itt van a legújabb elmélet összeesküvés/ Video - Photo

 Daniele

 -

2018/07/26

Nem ritka piromániák, de új technológiai fegyverek okozhattak Athén tüzét, ez az elmélet, amely a közösségi médiában folyik.

Azok a tűzvészek, amelyek július 23-án, hétfőn elpusztították Görögországot, forró vitákat indítanak a szociális hálózatokról.

Nem ez az első alkalom. Még tavaly októberben, amikor Kaliforniában égett, fotók és hasonló megjegyzések voltak a weben .

Ennek oka az, hogy az internethasználók nem magyarázzák meg azokat az anomáliákat, amelyek az interneten megosztott fotókban megfigyelhetők.

Egyesek összehasonlították Görögország tüzét a Canneto di Caronia-ban, Szicíliában, 2004-ben.

Abban az időben egy sor különös incidens sújtotta az ország lakóit, hogy a rendőrség kénytelen volt evakuálni.

A vizsgálatok azt mutatták, hogy a tüzeket nem a természetes erők (a szomszédos Etna stb.) Okozták, hanem az elektromágneses erőket.

A polgári védelem az összes technológiai felszerelést öt kilométeren belül ellenőrizte, de semmiféle rendellenességet nem talált.

A Focus is gondoskodott a történetről, amely az alábbiakban bemutatott filmet tette lehetővé. 6: 10-kor meghallgathatja az egykori Polgári Védelmi Koordinátort, aki azt mondja:

A tüzeket talán új technológiákkal, ipari vagy katonai kísérletekkel hozták létre ".

Öt hónap elteltével a jelenségek véget értek, és Canneto lakói visszatértek otthonukba. De 2014-ben úgy tűnik, hogy az események ismét elkezdődtek. Azt mondani, hogy ez az 5 csillagos mozgalom helyettese:

Mi köze ennek a történetnek a görögországi jelenlegi helyzethez? Egyesek szerint az athéni tüzeket mikrohullámú fegyverek  vagy lézerfegyverek okozták .

Lázas fegyverek által okozott athéni tüzek?

Sőt, lézeres fegyverek léteznek. A CNN honlapján is beszélnek ( kattintson ide ). És írják:

A lézersugár egy mérföldnyire elolvassa a furgon motorját. A Lockheed Martin sikeresen tesztelte az új lézer prototípust, ha egy fúrólyukot fúrt egy több mint egy mérföldnyire van egy kisteherautóban . "

Az ANSA arról is beszélt az új mikrohullámú fegyverekrõl, amely hamarosan arra fog felhasználni, hogy megmentsen minket a terroristáktól ( kattintson ide ).

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan lehet ezeket az új mikrohullámú technológiákat használni a terroristákkal szemben , az alábbi videó nagyon jól magyarázza:

De miért gondolták az internetezők, hogy ezeket a fegyvereket használják az athéni tüzek kiváltására? Mert észrevették volna néhány szokatlan részletet.

Például az a tény, hogy egyes autók alumíniuma megolvadt volna, miközben a környező fák nem gyulladtak meg. Egy férfi írja, kommentálva az alábbi fotót:

«Az alumínium 700 fokos mértékben olvad, csak az első három nyilvánvaló autót látja. Túl rossz a zöld, csak 7/10 méter érintetlen ».

Egy másik hölgy megjegyzi ezt a másik fotót: " Van valami baj ezzel a képzelettel ... Egészséges, nem égett fák, gépek szétesettek és az egész otthont adó házak ".

Több fotóval ellátott hozzászólás több száz reakciót kapott. Az egyik meghaladta a 900 részvényt, és azt mondja:

«A gépek nemcsak égetettek, hanem laza kerekekkel (több mint 700 fok szükséges ehhez), míg a fák sértetlenek. Ezt hívják háború közvetlen energia fegyverek nem tüzet! ».

A két hamis kép

Végül, ma elkezdtünk két további fotót készíteni, amelyek megerősítenék a cselekmény hipotézisét. Itt vannak:

Valaki átterjedt a Görögországban a tüzek során készített fotókkal kapcsolatban, amelyek csak egyfajta lézert mutatnak ...

Ehelyett két képet mutatnak Michiganről, és idén idén januárra. Ellenőrizheti ezen az oldalon .

Plot vagy bivaly? Úgy döntesz, csak napról napra kerestek adatokat.

Mert attól függetlenül, hogy gondolkodtok róla, a hír az, hogy mostanra több ezer ember lézeres fegyverről beszél ...

www.informarexresistere.fr/incendi-di-atene-causati-armi-laser/

Strane anomalie negli incendi che hanno devastato la California fanno  discutere gli americani 

www.informarexresistere.fr/strane-anomalie-negli-incendi-che-hanno-devastato-la-california-fanno-discutere-gli-americani-video-e-foto/

A növényzet épen maradt, zöld, a házak, gépkocsik megsemmisültek.