Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az időjárásunkat mesterségesen irányítják – videó

 Az időjárásunkat mesterségesen irányítják – videó

2016. július 18., hétfő

 

0

Videó készült arról, hogy hogyan mérgeznek minket a chemtrail-el. De előtte nézzük meg az elméleteket, és a hivatalos magyarázatot. (Videó...

Videó készült arról, hogy hogyan mérgeznek minket a chemtrail-el.

De előtte nézzük meg az elméleteket, és a hivatalos magyarázatot. (Videó alább)

Valószínűleg mindenki emlékszik azokra a telekre, amikor hatalmas hó volt, és azokra a nyarakra, amikor a 36-38 fok már forróságnak számított.

Ez a rendszer már teljesen felborult az évek alatt. Télen alig esik a hó, nyáron pedig bőven 40 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet.

Sokak szerint mesterségeses irányítják az időjárást, ezzel nagyobb haszonhoz juttatva másokat. A kormányoknak nagy segítségükre van ehhez a chemtrail, amivel kivitelezni tudják az időjárás megváltoztatását, de vannak akik szerint mérgező anyagokat permeteznek ránk.

Ebben a témában az emberek 2 csoportra oszlanak, vannak akik állítják, hogy szándékosan mérgeznek minket, vagy éppen az időjárást változtatják meg, és persze vannak azok, akik bolondnak nézik az előző csoportot.

A chemtrail témával már számos cikkben foglalkoztunk. Nem véletlenül.

A technika fejlődésével egyre fejlettebbek azok a kamerák is, amelyek nagy felbontásban, viszonylag távolról rögzíthetnek olyan eseményeket, melyeket a kormányok, és a kormányokat irányító háttérhatalom nem szívesen fed fel az emberek előtt. Olyan eseményeket, amelyek bár itt játszódnak le a szemünk előtt, mégsem vesszük észre őket, vagy nem akarunk tudomást venni róluk. Ezzel kapcsolatban már mutattunk számos döbbenetes felvételt.

Ezeket a „különös”, akár órákig megmaradó csíkokat nap, mint nap láthatjuk, ha egyszerűen felnézünk az égre. Itt vannak a szemünk előtt.

Mivel már ennyire nyilvánvaló, ezért egyre több hivatalos szerv és kormány is elismeri a létezésüket.

 

Magát a chemtrail jelenséget már jó néhány kormány is elismeri, de a legtöbb még mindig kerüli a témát. Mint ahogy hallgatnak a légügyi hatóságok is, akik kiadják a repülési engedélyeket, meghatározzák a repülési útvonalakat. A chemtrail miatt van az, hogy a kondenzcsízok már nem tűnnek el hamar, hanem hosszú ideig fent maradnak, és elterülnek a levegőben.

A hivatalos magyarázat szerint, azért kevernek kémiai anyagokat a levegőbe, mert ezzel megakadályozzák az üvegházhatást, mivel ezek az anyagok visszaverik a nap fényének egy részét.

Azért azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy vajon ezt a témát világszerte miért nem feszegetik az „ellenzéki” pártok? És vajon miért nem követelnek részletes vizsgálatot az ügy kapcsán? (ők megtehetnék, mégsem teszik. Inkább hallgatnak.)

Azonban mostanában lehet hallani a fekete kondenzcsíkokról is, és erre még nem jött magyarázat, vagyis egy elég furcsa magyarázatot kaptunk rá.

Azonban készült róla egy videó, amit egy másik repülőgépről készítettek. A videó elején a már megszokott fehér kondezcsíkokat látjuk, aztán megnézhetjük a feketéket is.

A jelenséget azzal magyarázták, hogy csak egy egyszerű optikai csalódás, mert a fény úgy esik a kondenzcsíkokra, hogy azok feketének tűnnek.

mindenegybenblogs.hu/az-idojarasunkat-mestersegesen-iranyitjak-video-33878