Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bár­mi­kor be­dől­het az új pi­ra­mis­já­ték

2017.03.15

 

Bár­mi­kor be­dől­het az új pi­ra­mis­já­ték

Egyre több a zavar a KAIROS rend­sze­ré­ben. A fel­ső­ve­ze­tők ugyan cá­fol­ják, hogy egy ha­ma­ro­san fel­szá­mo­lás alatt lévő pi­ra­mis­já­ték­ról lenne szó, amin ezrek buk­hat­ják el előre befi­ze­tett pén­zü­ket.

 

 

 

„Életed üzleti lehetőségeként” hirdeti magát a KAIROS nemzetközi cég Magyarországon is, naponta érkező jövedelmet ígérve.

 

 

 

 

A KAIROS tárhelyet bérel magánszemélyek számítógépén, amit aztán cégeknek értékesít. Te is lehetsz bérbeadó! A bérleti díjat naponta kifizetik” – szól a felhívás, ami szerint mindössze annyit kell ehhez tenni, hogy napi 10 órára bekapcsolva hagyjuk a számítógépünket.

A valóságban azonban ennél kicsit többet, ahhoz ugyanis, hogy valaki bérbeadó lehessen a KAIROS hálózatában, először fizetnie kell. Az alapcsomag éves díja 38 ezer forint, a Silver csomagé már 180 ezer forint, míg

a Gold csomagért majdnem fél millió forintot kérnek el.

A semmiért... csak az új tagok belépésével tudja a cég legalább pár hónapig fenntartani a látszatot, azaz kifizetni a tagoknak a megígérteket.

Egy középszinten lévő KAIROS-tag, aki magát csak kis halnak nevezi, azt mondja, ősszel már valóban voltak kifizetési csúszások...

A szakértők szerint a cég az összeomlás felé tart, jelenleg mindössze időt nyernek a pénz kimenekítéséhez.

Részletekért keresd a  napilapot az újságárusoknál!

ripost.hu/cikk-kairos-piramisjatek

Az oroszországi leányvállalat vezetőit már letartóztatták, Litvániában, Észtországban, Szlovákiában és Törökországban pedig vizsgálat indult a cégek ellen. Így félő, hogy hamarosan a magyarországi leányvállalat kártyavárként dől majd össze – rengeteg károsultat hátrahagyva.

S. Erika szerint – aki maga is aktív tagja a Kairos rendszerének – a letartóztatás téves volt.

 

– Mi is megijedtünk, de utána kiderült, hogy csak egy konferencián tartottak bejelentés alapján ellenőrzést a hatóságok, és az egyik vezetőnél nagy értékben találtak dollárt. Ott 300 dollár fölött nem lehet valuta az embernél. Emiatt tartottak házkutatást, és tartóztattak le néhány embert, de házkutatás után szabadon engedték őket – árulta el a nő, aki azt állítja: a Kairos piramisjátéknak tűnik, de nem az.