Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejegyzésem a PM, Együtt, MOMA párt ujjfelmutatós plakátjára

A kiindulás:

Karácsony Gergely: a népszavazás az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb politikai szélhámossága, ami csak arról szól, hogy felerősítsék az emberekben meglévő félelmeket.

A menekültválság létezik és ennek megoldásában Magyarországnak részt kell vennie, de ha a kormány úgy akarná, akkor ebben az ügyben is párbeszéddel és konstruktív gondolkodással vehetné ki a részét a közös európai megoldásból.
A félelem viszont elvonja a figyelmet az egészségügy, az oktatás és a gazdaság problémáiról, valamint arról is, hogy nap, mint nap minél több közpénzt lopnak el Magyarországon. Azonban a Fidesz nemcsak az emberek pénzét akarja ellopni, hanem az emberek lelkét és a jóindulatukat is.

A Párbeszéd Magyarországért, a Modern Magyarország Mozgalom, valamint az Együtt közös plakátkampányt indít a bojkott mellett.

Támogasd a kampányt!

A Párbeszéd Magyarországért mögött nem állnak kétes hátterű milliárdosok, oligarchák, mi csak a Te támogatásodra számítunk! Támogasd a kampányt, hogy minél több plakát kerüljön ki az országban.

Raiffeisen Bank
12010240-01403631-00300003
Közlemény rovatba írd be, hogy "népszavazás".
https://parbeszedmagyarorszagert.hu/hu/tamogass-bennunket

 


Gábor Szabó Örömteli, hogy ez a három párt beállt a Kormány Nem-mel való szavazásra való buzdítása mögé. A képen szereplő pár a kényelmes heverőn a magyar társadalom vékony rétegét képviseli. A polgárok többsége nem tud azonosulni ezzel a menedzserréteggel. Az ujjuk „bemutatása” a legdurvább gesztusok közé tartozik. Ezzel a plakáttal polgárjogot adnak a közönséges, alpári durvaságnak. Ez ellenük fog fordulni, feldühíti az embereket, és csakazértis elmennek szavazni, nemmel. Lehet, hogy a PM mögött nem állnak kétes hátterű milliárdos oligarchák. Viszont a Modern Magyarország pártelnöke, Bokros Lajos, aki megszorító csomagjáról híresült el, meghívottként részt vett régebben a Bilderberg-csoport titkos tanácskozásán, ahova igen kevés magyar ember jut el. Ez a csoport a világgazdasági és pénzügyi vezetőiből l áll. Ebből következőleg kidobott pénz erre a plakátkampányra egy fillért is adakozni, azért, mert az ő korlátlan pénzügyi forrásuk áll mögötte. Ha úgy akarják, akár minden sarkon, minden reklámban megjelentethetik ezt a plakátot. Amit a Bilderberg-csoport támogat, az előtt nincsen pénzügyi akadály. Minek akarják eljátszani a szegény, nyomorult, pénztelen, alamizsnát kéregető pártokat? Sokkal meggyőzőbbek lehetnének, ha a magyarok előtt meglengetnék a korlátlan bőségszarut, a világ vezető csoportosulásának támogatását, akik a kisujjukból kirázzák Magyarország felvirágoztatását, ha a nép hallgat a szavukra!? Elég lenne kiírni a plakátra: 

"A Bilderberg-csoport kifizeti mindenkinek a bankokkal szembeni adósságát! Maradj otthon a szavazás napján!"


Konganának az utcák az ürességtől! Ezt a kis szívességet Bokros Lajosnak bizonyára örömmel megtennék. De ez a két öntelt hólyag a képen, a nemmel való szavazásra buzdít.

etszik · Válasz · Tegnap, 20:24

 

Judit Rosta Szerintem az háborodik leginkább aki maga is képes másokat jelzőzni és hasonlóra, lehet észre sem veszi.

Tetszik · Válasz · 12 órája · Szerkesztve

 

 Gábor Szabó Ha a plakátot megnézi, kedves Judit, akkor annak fő, kiemelt üzenete az, hogy hülye a kérdés. Az erre való válasz a középső ujj felemelése, a megvetést jelző gesztusa. No de tényleg, hülye a kérdés? Lényege szerint: Akarja, hogy az EU az Országgyűlés hozzájárulása nélkül bárkit betelepíthessen Magyarországra? Ön és bárki eldöntheti, hogy ezt akarja, vagy nem. De ettől még nem ostobaság a kérdés! Azért állítják, hogy értelmetlenség a kérdés és a szavazás, mert elfogadják azt, hogy az EU azt csinál, amit csak akar, felszámolhatja a nemzeti hatáskört. Az EU-t az USA mintájára képzeli el ez a három párt, a nemzeti önakarat nélkül. Az USA úgy érte el a hatalmas eredményeit, hogy Amerika földjére betóduló migránsok kiirtották a helyi bennszülötteket, és a saját kultúrájukat valósították meg. Amennyiben Ön pártolja az alapvetően iszlám kultúrán felnőtt, és azt megvalósítani kívánó migránsok betelepülését, akkor nyugodtan maradjon otthon. Aki otthon marad, valóban Európára szavaz. Arra az Európára, amelyiket százötven évig nem érdekelte az, hogy a törökök pusztítják a magyarokat.