Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Brutális mágia: Háborút indítanak Trump ellen a világ boszorkányai

 BREIT PORTAL  TENGERENTÚL  Brutális mágia: Háborút indítanak Trump ellen a világ boszorkányai

Brutális mágia: Háborút indítanak Trump ellen a világ boszorkányai

  
 
 
Egy ismert amerikai wiccamágus, Michael M. Hughes arra szólította fel az amerikai profi boszorkányokat és minden más laikust is, hogy egy közös okkultista szeánszon intézzenek támadást Donald Trump amerikai elnök ellen.

A SZERVEZŐK ELSŐ KÖRBEN A HIVATÁSOS MÁGUSOKAT, BOSZORKÁNYOKAT, VARÁZSLÓKAT ÉS WICCA-PAPOKAT INVITÁLJÁK ARRA, HOGY EGY MEGHATÁROZOTT RITUÁLÉ KERETÉBEN AZONOS IDŐPONTBAN „KÖTÖZZÉK MEG” DONALD TRUMP ELNÖKÖT.

Mindemellett Michael M. Hughes wicca-mágus más laikusokat, de még a keresztényeket is invitál az ördögi szeánszra.

Az eseményre pontban február 24-én éjfélkor kerül sor, a riutálénak Facebook-oldala is van, amelyet már több, mint négyezren lájkoltak.

A keresztényeket is bevonnák a szeánszba

A „megkötözés-riutálé” fő célja Donald Trump megbuktatása, elsősorban Trumpot és a stábját támadják, hogy „elfogyjon az erejük” és képtelenek legyenek „cselekedni és ezáltal ártani”. A szervezők a démonidéző szeánszot úgy állítják be, mint védelmi rituálét, amellyel védelem alá tudják vonni a jelenlegi vezetés elől az amerikai népet. Az esemény során még a 23. Zsoltárt is felolvassák egy okkult hagyomány szerint.

„KERESZTÉNYEK, IMÁDKOZZATOK A SIKERÜNKÉRT, AMIKOR ÉJFÉLT ÜT AZ ÓRA”

– szól a felszólítás. A szervezők hangsúlyozzák, hogy rendkívül fontos a rituálé azonos módban és azonos időpontban történő végrehajtása, mert a kollektív spirituális cselekedetek sokkal nagyobb hatással bírnak.

Michael M. Hughes ennek bizonyítására felelevenítette, hogy 1941-ben is volt egy mágikus csata Angliában, amelyben imádkoztak Hitler haláláért is. De megemlítette 1967-et is, amikor két háborúellenes okkultista a Pentagonnál tartott szeánszot, hogy véget vessenek a vietnámi háborúnak.

Körömdarab, narancs gyertya és egy tarot-kártya

A tervek szerint a világ minden pontján csatlakozó boszorkányok egészen addig folytatnák a Hold aktuális állásához viszonyítva minden hónapban az ördögi szeánszot, amíg sikerül elmozdítani a hivatalából a jelenlegi elnököt. A Facebookon közzétett bejegyzésükben azt is kilátásba helyezik, hogy Donald Trump után Mike Pence alelnököt is hasonló átkokkal támadják meg.

A Facebookon közzétett instrukciók szerint különféle gyertyák, körömdarab, víz, só, öngyújtó, pirit, kén, fekete fonal, bébirépa és más eszközök segítségével kell végrehajtani a rituálét.

A BEJEGYZÉSBEN KÖZZÉTETTÉK AZT AZ ÁTOKSZÖVEGET, AMIT PONTBAN PÉNTEK ÉJFÉLKOR KELL ELMONDANIUK A RÉSZTVEVŐKNEK.

A rituálét egy ősi wicca, és egyiptomi eredetű káoszt előidéző mágikus szertartásra vezetik vissza.

A leomló toronyt ábrázoló tarot-kártya. Ez a szeánsz kulcskellékeA leomló toronyt ábrázoló tarot-kártya. Ez a szeánsz kulcskelléke
Ellentámadásban az evangéliumi keresztények

A tervek szerint a cselekményt megismétlik március 26-án, április 24-én, május 23-án, június 21-én, július 21-én, augusztus 19-én és mindent meghatározott holdálláskor egészen addig, amíg Trump nem távozik a hivatalából. Az első ilyenre péntek éjfélkor, magyar idő szerint szombat reggel 6 órakor kerül sor.

A globális boszorkány-rituálét a keresztény szervezetek is komolyan veszik. A Keresztény Nemzeti Szövetség arra szólította fel követőit, hogy péntek éjjel hangosan imádkozzák el a 23. Zsoltárt és mondják el a következő imát:

„MENNYEI ATYÁNK! IMÁDKOZUNK, HOGY HOZD VISSZA A KEGYELMEDET EBBE A SZENVEDŐ NEMZETBE. KÉRJÜK, HOGY ÁLDD MEG ÉS VÉDELMEZD DONALD TRUMPOT MINDAZOKTÓL, AKIK SPIRITUÁLIS ÉS FIZIKAI MÓDON AKARNAK NEKI ÁRTANI. IMÁDKOZUNK, HOGY GYÓGYÍTSD MEG AZOKAT, AKIK SZENVEDNEK ÉS VILÁGOSÍTSD MEG AZOKAT, AKIK NEM LÁTJÁK A TE MUNKÁD DICSŐSÉGÉT. KÖNYÖRGÜNK HOZZÁD, HOGY CSILLAPÍTSD A NÖVEKVŐ FESZÜLTSÉGET, ÉS HOZZ JOBB NAPOKAT ERRE A NEMZETRE.”

breitportal.hu/2017/02/24/brutalis-magia-haborut-inditanak-trump-ellen-vilag-boszorkanyai/