Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dániában legális az állatokkal való közösülés

 

ÉLET-STÍLUS 35

Szexelnél a kutyáddal? Utazz Dániába!

Dévai László

WOW!. 2016. 03. 10. 12:04

DURVA, EGYESEK SZÁMÁRA FELKAVARÓ TARTALOM KÖVETKEZIK! KÉREM, MINDENKI CSAK A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE OLVASSON TOVÁBB!

Az északi ország állatokkal kapcsolatos törvényei elég lazák, elég ha csak visszaemlékszünk a nagy port kavart koppenhágai állatkert esetére, amikor a látogatási idő alatt nemes egyszerűséggel feldarabolták az egyik feleslegessé vált zsiráfot és a húst az oroszlánok elé vetették. Az eset után az állatpark bocsánatot kért mivel a dán és a nemzetközi közvélemény felháborodott a sajátos “etetésen”. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az érdekes és sok esetben túl megengedő szabályozásnak köszönhetően büntetőjogi eljárás nem indult senki ellen.

Így talán már nem olyan meglepő, ha azt mondjuk: aki szexuális kapcsolatot szeretne kialakítani a kutyájával, akkor annak Dániában semmilyen jogi akadálya nincs. A jogszabály szerint ugyanis csak kényszeríteni nem lehet az állatokat, más egyéb esetben bármi megengedett, de csak akkor, ha mindkét fél akarja.

A South Park egyik vonatkozó része

A dánok emiatt attól félnek, hogy az országuk a zoofilek, azaz az állatokra izgulók paradicsoma lesz. Az értelmetlen törvények ellen tiltakozók azt mondják, hogy a politikusok általában azzal hárítják a megkereséseiket, hogy ez nem egy valós probléma, nem tudnak arról, hogy ez létező dolog lenne. A helyzet abszurditását jól mutatja azaz érdekes tény, hogy Dániában nem lehet pitbullt tartani, de állattal közösülni nem számít bűncselekménynek.

A Vice.com egy internetes zoofil fórumon keresztül felkeresett egy koppenhágai férfit, aki mesélt kicsit erről a szubkultúráról. Michael, akinek egyébként felesége is van, először tini korában kezdett érdeklődni az állatok iránt. Egy barátnője vezette be ebbe a világba, majd végül ő maga is elkezdett állatot tartani. Michael a saját bevallása szerint a leginkább a kutyákra gerjed, de szépnek tartja a lovakat is. Arra kérdésre, hogy vannak-e érzelmei a kutyák irányában azt válaszolja, hogy persze, bár természetesen nem olyanok, mint amilyeneket a felesége iránt érez. Saját elmondása szerint soha nem lenne képes kényszeríteni a kutyáját arra, hogy szexeljen vele.

Michael elmondta, hogy ez többnyire úgy történik, hogy ő várja az állat közeledését, de ha a négylábúnak nincs kedve, akkor nem történik semmi, mennek ki a kertbe játszani. A férfi felesége tud a férje titkáról, amin először ledöbbent, de aztán ahogy megértette a párja motivációját elfogadta, sőt egy esetben még ő is kipróbálta. A férfi szerint nem lenne jó, ha az országot elözönlenék az állatszexturisták, szerinte ugyanis ez tényleg nem egy akkora dolog, amiért ide kellene messziről utazni, de aki mégis így tesz, az nagyot fog csalódni.

Címlapkép: Vice.com

 24.hu/elet-stilus