Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DélHír Portál: Egyre valószínűbb, hogy az új szerb kormányfő "meleg" és szabadkőműves lesz?!

 

Sötét erők: egyre valószínűbb, hogy az új szerb kormányfő "meleg" és szabadkőműves lesz?!

 

a masons05Portálunk volt az első magyar médium, amely megjósolta, hogy Ana Brnabić államigazgatási és önkormányzati miniszter lesz az új szerb kormányfő (miután Vučićot az ország elnökévé választják). Persze nem állítjuk, hogy látnoki képességgel rendelkezünk, hiszen még egy ideig nem lehet majd tudni, végül kit választ maga mellé Vučić, akit ugyebár nem a mentális stabilitás jellemzi.

Az általunk említett lehetőségen viszont már senki sem nevet. Brnabić sohasem állt ilyen közel a miniszterelnöki poszthoz, mint most. Ő maga mondta, hogy a hivatalos felkeresés esetén, a kormányfői funkció elfogadása előtt teljes képet akar alkotni arról, milyen hatékonysággal működnek a meglevő minisztériumok.

Természetesen megdicsérte Vučićot, aki szavai szerint nem avatkozott bele tárcája működésébe, csak annyit kérdézett tőle, mennyi pénzre van szüksége az állami költségvetésből.

 

A leszbikus Ana Brnabićot a tavalyi év homoszexuálisává választották Szerbiában, ami azt jelenti, hogy az erősödő "meleg" lobbi erőteljes támogatását élvezi.

Egyes szerb ellenzéki médiumok és a rossz nyelvek szerint a mostani szerb kormányfő nemi hovatartozása is "gyanús", ami részben megmagyarázná a korlátlan kölcsönös bizalmat. Nyilvánvaló azonban, hogy nem csak erről van szó.

A szerb kormány (minimum) három tagja a világ gazdasági életét nagy mértékben befolyásoló (vagy közvetlenül irányítő) szabadkőműves titkos társaság tágja. Brnabićon kívül Zorana Mihajlović közlekedésügyi, infrastrukturális és építésügyi miniszter, valamint Goran Knežević gazdasági miniszter is szabadkőműves. Ez közismert tény, amelyet senki sem tagad.

a leszbikaAna Brnabić emellett a hírhedt Trilaterális Tanácsnak is a tagja, amelyet többnyire óriási vagyonnal és titkos kapcsolatokkal rendelkező egyének alkotják.

A Trilaterális Tanács (nemzetek és kormányok feletti, a multinacionális cégek és bankok félelmetes, sátáni abszolút birodalmát képviselő testület) nemrég Belgrádban is létrehozta az East-West Bridge szervezetet. Hivatalosan "független tudományos egyesületről van szó, amely más hasonló, régióban és az egész világon működő szervezetekkel karöltve határozza meg az egyén, a társadalom és az állam fejlődésének irányelveit".

Nagyon úgy fest tehát, hogy sötét erők tették rá a kezüket Szerbiára (amelyeket Vučićon keresztül a VMSZ is nagylelkűen támogat).

Ha mindezt figyelmen kívül hagynánk (ami nem lenne könnyű) és kizárólag Brnabić eddigi miniszteri teljesítményére összpontosítanánk, megállapíthatnánk, hogy pár hónap alatt semmit sem javított az önkormányzatok helyzetén, sőt, mindenütt elképesztő káosz uralkodik. A ügyintézés maga a pokol, a polgárok a legegyszerűbb papírért is napokig sorban állnak, a haladók és/vagy csatlósaik által irányított önkormányzati szervek pedig nap mint nap megalázzák, és újabbnál újabb adók és illetékek révén kisemmizik az embereket.

Az alapinformáció a Tanjugtól származik, a többi nem

K. P.

delhir.info/cimlap/friss-hireink/62183-2017-02-27-00-15-22