Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Drábik a Douglas Murray - The Madness of Crowds című könyvről

 

A kulturális marxizmus és az anarchista marxizmus násza a balliberális szavazótábor növelése érdekében

Az Európa furcsa halála című könyv szerzője, Douglas Murray új könyve, a magyarul még NEM megjelent Tömegek őrülete (The Madness of Crowds) lerántja a leplet a zombimarxizmusról: arról, hogy a rigid gondolkodású bolsevista marxizmust hogyan ötvözték SIKERREL az anarchista marxizmussal, melynek a mi fiaink és lányaink látják leginkább kárát.

Egy 2006-os felmérés szerint az Egyesült Államok egyetemein a társadalomtudományok professzorainak 18 százaléka boldogan vallotta magát marxistának. Képzelhető, mi lenne, ha ugyanilyen százalékban vallanák magukat nemzetiszocialistának… A kettős mérce tökéletesen működik.

Ezt a mostani nyugati liberálisok, tehát a fiatalok többsége között terjedő, totális kettős mércét alkalmazó eszme- és érvrendszert arra használják, hogy a megnyert embercsoportokat saját politikai céljaira hasznosítsa egy szűk elit. Ezen érvek és eszmék aztán NGO-kban öltenek testet, melyek látszólag nemes, valójában eltérített eszmék mentén harcolnak. De a látszatcélokon túl valójában mi ellen is?

A megvezetett, liberált, főként fiatalok csoportjaival felépített hálózatokat és NGO-csoportosulásokat arra használják a jóságot csak tettető irányítóik, hogy a globalista, nemzetállam-ellenes, keresztényértékrend-ellenes, iszláminvázió általi lakosságcserepárti, fehérellenes kulturális marxisták elérjék végső céljaikat, melyekért már sok-sok évtized óta eredményesen küzdenek (lásd: a válásliberalizáció, a pornóipar felemelkedésének engedése, a drogliberalizáció, a szingliség dicsőítése, a '70-es évek szexuális szabadossági mozgalmai, melyek még csak a kezdet voltak).

A nagyobb kép mellett a könyv olyan részletkérdéseket is leleplez, hogy miért gyűlölik a homoszexuálisok a heteroszexuálissá váló homokosokat (miért igyekeznek minden hol eltiporni még a hírét is a Voices of the Silenced című filmnek), vagy miért van férfigyűlölet a feministák köreiben, holott a feminizmus vagy a homoszexualitás esélyegyenlőségeit már rég kivívták.

Douglas Murray egyetértőleg idézi azt a közkeletű véleményt, amely szerint a jelenlegi rendszer éppúgy kapitalista, mint száz esztendővel ezelőtt, csak a társadalmi piramis csúcsán most nem a nagytőkések és a pénzemberek állnak, hanem a fehér, heteroszexuális férfi. Napjainkban ő az ősellenség. A szóösszetétel mindhárom tagja lényeges; ellene, az ő uralma ellen fognak össze a színes bőrűek, a melegek és a feministák. S ebben a konstrukció­ban az a legfélelmetesebb, hogy ez az össztűz akkor zúdul erre a társadalmi csoportra, amikor e korábban hátrányokat elszenvedő társadalmi csoportok felszabadítása lényegileg már végbement.

https://magyarnemzet.hu/…/sarkaibol-kifordult-ertekrend-76…/

Murray könyve okos, gazdag tényanyagot felvonultató áttekintés korunk nyavalyáiról; érdemes lenne ezt a művét is lefordítani magyarra.

Bízunk a Magyar Menedék Kiadóban vagy az Patmos Records kiadóban (a hitgyüliseké, de ők adtak számos könyvet az iszlám invázió és a nyugati sajtódiktatúra kapcsán), ezért kérjük, írjatok nekik minél többen, hogy jelentessék meg Douglas Murray - The Madness of Crowds című könyvét.
https://www.magyarmenedek.com/contact.php
http://www.patmosrecords.hu/index.php…

E bejegyzés ihletéül szolgált a könyv összefoglalója Csejtei Dezső filozófiatörténész, egyetemi tanár tollból, a teljes cikk: Sarkaiból kifordult értékrend, Magyar Nemzet, 2019. dec. 31.

-- Drábik János FB-oldal kezelői