Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elismerte az MTA, hogy létezett a titkos kéjbarlang

2019.06.22

 

Elismerte az MTA, hogy létezett a titkos kéjbarlang

Az MTA SZTAKI azt állítja, hogy „már felszámolták” ezt a szobát:„a szobát a jelenlegi vezetés már korábban felszámolta, így a megjelent valótlan információkat cáfoljuk és nyomatékosan kijelentjük, hogy jelenleg sem található az MTA épületeiben a Ripost által bemutatotthoz hasonló intim találkozóhely”. Hát ezek után miért is ne hinnénk el ezt is.De ha esetleg így is van, még akkor is felvetődik az a kérdés, hogy miért csak mostanában számolták fel, mire használták évtizedekig a szobát, ha nem titkos légyottokra?

Alkalmi együttlétekre szolgálhatott a kiváltságosok számára a szoba 

Ahogy arról korábban a Ripost alapján pénteken beszámoltunk, legnagyobb titokban alkalmi együttlétekre szolgáló „kéjbarlangot” építettek a Magyar Tudományos Akadémia egyik kutatóintézetében. A Ripost informátora szerint csak a beavatott professzorok kaphatnak speciális kódot, hogy igénybe vehessék a különös módon berendezett intim találkozóhelyet.

A „tudományos kéjbarlang” berendezése az informátor elmondása szerint olyan, mintha egy bordélyházakra szakosodott lakberendező tervezte volna, sokévi tapasztalattal a háta mögött.

Az informátor éveken át dolgozott tudományos kutatóként az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében, és részletesen elmesélte, hogy
a speciális célokat szolgáló szobát, meglehetősen sok pénzből, évekkel korábban hozták létre, és csak nagyon kevesen tudnak róla.
A Magyar Tudományos Akadémia tulajdonában álló épület Budapesten a XI. kerületben a Lágymányosi utcában található. Ennek egy nagyon eldugott, csak a bennfentesek által ismert részében, a tetőtér rejtett sarkában építették ki a fedőnevén kutatói vendégszobának nevezett szobácskát,ami azonban információk szerint kizárólagosan alkalmi szexuális együttlétekre szolgál.

www.origo.hu/itthon/20190622-mta-sztaki-elismerte-a-kejbarlang-korabbi-letezeset.html

Elismerte az MTA volt munkatársa a kéjbarlang létezését

888.hu/kinyilott-a-pitypang/elismerte-az-mta-volt-munkatarsa-a-kejbarlang-letezeset-4186477/

Pénteken arról írt a Ripost, hogy a lehető leg­na­gyobb ti­tok­ban al­kalmi együtt­lé­tekre szol­gáló „kéj­bar­lan­got” épí­tet­tek a Ma­gyar Tu­do­má­nyos Aka­dé­mia egyik ku­ta­tó­in­té­ze­té­ben, a SZTAKI-ban. A lap informátora szerint a Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében

a speciális célokat szolgáló szobát meglehetősen sok pénzből évekkel korábban hozták létre és csak nagyon kevesen tudtak róla.

Szombat délután az Indexnek az MTA egykori munkatársa is megerősítette a kéjbarlang létezését, hozzátéve, hogy nem csupán egy kéjbarlangot (szív alakú ágy, bordó kárpit, pezsgőfürdő) húztak fel közpénzből, hanem egy komplett fitnesz-wellness részleget. Mindezt azért,

hogy a munkatársak a lehető legjobb körülmények között dolgozhassanak.