Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ennél rosszabb lesz, amikor az idegenek megszállják a Földet

 

Ilyen lenne, ha az idegenek megszállnák a Földet?

2017. június 15., csütörtök 

Neil Blomkamp rendkívül sötét sci-fi inváziós filmje egy olyan világba vezet be, mely sokak szerint rendkívül hűen adja vissza egy esetleges földönkívüli zsarnokság forgatókönyvét.

A cikk alján található filmet érdemes mindenkinek megnéznie, akit mindig is érdekeltek a földönkívüliek, és játszott már el legalább egyszer a gondolattal, hogy milyen is lenne, ha inváziós szándékkal szállnák meg a bolygónkat a földönkívüliek.

Neil Blomkampnak köszönhetjük a híres District 9, azaz 9-es körzet című nagyon eredeti és sokak által kedvelt mozifilmet, és úgy tűnik, hogy témába vágóan ismét a földönkívüliekről mesélt.

A története sokak szerint egy az egyben megtörténhetne, és nagyon sok helyen hűen adja vissza azt, hogy milyen világ lenne, ha az idegenek megszállnák a bolygót.

A film szerint az idegenek megszállták a Földet, mi pedig elvesztettük ellenük a háborút, és mindent emberi tetemekkel borítottak be, még az Eiffel-tornyot is.

Rabszolga sorba taszították minket, és nagyon sokakat mészároltak le. A megmaradt emberi egyedeket pedig egyfajta inkubátorként használják új földönkívüliek létrehozásához.

A többit inkább nem spoilereznénk el, nézd végig, és ámult a látványon, és borzongj bele abba, hogy a jövőben ez akár egy lehetséges alternatíva is lehet arra az esetre, ha az emberiség alulmaradna egy megszálló csillagközi fajjal szemben.

A Biblia szerint nem fogja majd őket semmiféle fegyver, ellentétben a filmen láthatókkal.

avilagtitkai.com/articles/view/ilyen-lenne-ha-az-idegenek-megszallnak-a-foldet