Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Európában már a migránsok döntik el a választásokat – Nyugat már elveszett, mi még megvédhetjük a hazánkat

2018.02.27

 

Európában már a migránsok döntik el a választásokat – Nyugat már elveszett, mi még megvédhetjük a hazánkat


 

 

Megjelent két hír. Két olyan hír, amely új megvilágításba helyezi az illegális bevándorlás kérdését.

Az egyik hír:  Néhány országban, ahol a legtöbb a bevándorló, már ők döntötték el a választásokat.  „2002-ben például a németországi törökök szavazatain múlott az, hogy a szociáldemokrata Gerhard Schröder megőrizhette kancellári méltóságát. Figyelemre méltó továbbá az is, hogy 2013 és 2017 között a Bundestagban tizennégy nem európai származású képviselő foglalt helyet, most húsz, és három baloldali frakcióban – az SPD-nél, a Linke, valamint a Zöldek soraiban – egyaránt növelték befolyásukat.

Figyelembe véve a bevándorlók szaporodási rátáját, ez még inkább így lesz és ezeken a helyeken gyakorlatilag a megvalósulás szakaszába ért az Európát migránsokkal elárasztó háttérerők szándéka.

Így kapcsolódik ide és nyer értelmet a napokban már elhangzott hír, hogy  már hosszú évekkel ezelőtt el lett tervezve egy úgynevezett új embertípus létrehozása, a “homo sorosensus”. Ezt a fogalmat így határozták meg, egy 2009-es dokumentumban.

Azt írja: a „homo sorosensus” például a Közép-európai Egyetemen (a CEU-n) vagy nyugaton tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben, mi több, egy átmeneti időszakot követően a Soros-embertípus nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót. Muiznieks szerint nem szabad lemondani a homo sorosensus létrehozásának eszményéről. Szerinte tovább kell erősíteni egyes személyeket és csoportokat, amelyek már most is a nyílt társadalomért küzdenek.

Így ez a két hír együtt nyer értelmet.

Azok az országok, ahol ez a folyamat még nem érte el azt a szintet, hogy választásokat nyerjenek vele, de előrehaladott állapotban van, a következő évtizedekben akkor is be fog következni, ha most azonnal lezárják a határokat.

Azoknak a nemzeteknek van csupán esélye, ahol még alacsony a bevándorlás mértéke és a következő pár hónapban minimálisra csökkentik a menekültek befogadását.

Magyarország ilyen ország és ebben feltétlenül ki kell tartanunk.

 

Mert ha nem úgy járhatunk, ahogyan a franciák, ott ugyanis a 2012-es elnökválasztást már a muszlimok döntötték el. A szocialista Francois Hollande a magrebi és fekete-afrikai szavazók mögötte felsorakozó mintegy kétmilliós tömegének köszönhetően egymillió szavazattal előzte meg a konzervatív Nicolas Sarkozyt. A legutóbbi francia választáson pedig a muszlimok 92 százaléka adta végül arra az Emmanuel Macronra a voksát, aki most engedélyezné a francia főimám intézményét, és az úgynevezett halal-adónak a bevezetésével biztosítaná az imámok fizetését.”

A Soros-szervezet a Soros-embertípus létrehozására törekszik, miközben a választáson részt vevő bevándorlók 80-90 százaléka pont a Sorossal szövetséges baloldali pártokra szavaz. Úgy látszik, a bevándorló háttérrel bíró emberek jobb „alapanyagok” a homo sorosensus létrehozásához, mint a bennszülött európai emberek (és különösen a rebellis magyarok). A Soros-hálózat persze nem foglalkozik azzal, hogy a migránsok azon 20-30 százaléka, amely nem szavaz le a baloldalra, az bizony olyan távol áll a progresszív értékektől és a nyílt társadalomtól, mint Makó Jeruzsálemtől. A Soros-katonák persze nem foglalkoznak azzal sem, hogy ebből a 20-30 százalékból kerülnek ki az iszlám fundamentalisták és a terroristák.

Április elején minden magyar embernek át kell gondolnia, milyen jövőt akar magának, a nemzetének, családjának, gyermekeinek. Mert ez elfog dőlni 8.-án. Ne higgyen senki a hazug balliberális erőknek, akik most már migránsbarátból, kerítésbaráttá változtatták magukat, hazudozva az embereknek, csak hogy mégis valahogyan hatalomhoz jussanak.

De azoknak sem érdemes hinni, akik radikális jobboldaliból, néhány hónap alatta a ballib jóbarátaivá lettek, szintén csak azért, hogy megkaparintsák a hatalmat. Hogyan lehet ilyen színeváltoztatóknak hinni? Ezzel pedig nem az őszinte szívű jobboldali, nemzeti érzelmű emberekre gondolok, mert Vona Gábor éppen velük szemben követte el a legnagyobb árulást.

A ballib sajtó egyfolytában nácizza a Fideszt és ha ezen kifejezésük mögé nézek, akkor azt kell mondanom valóban a Fidesz lett mára a “szélsőjobboldali” politikai erő. Nem vonulnak végig a cigánysoron, de a nemzetpusztító nyugati globalista erőkkel szemben ők azok akik tényleg tettekkel szembe szálnak és nem csak a szájuk jár. Következetesen hosszú évek óta kitartanak az irányvonaluk mellett, mindennel és mindenkivel szemben. Nem fordulgatnak jobbra-balra, balról-jobbra amerre éppen pillanatnyi érdekük szolgálja. Az igazán fontos dolgokban megbízhatóan teszik a dolgukat. Mégis elég okosan lavíroznak a nemzetközi erőviszonyok között ahhoz, hogy a jövőhéten ne jöjjenek be az amerikai tankok, vagy ne szankciózzák szét a háttérhatalmi erők az országot.

Én a szélsőjobboldali Jobbik után átszavazok a “szélsőjobboldali” Fideszre.. Én így maradok hű önmagamhoz és elveimhez. Mert nem személyekhez kötöttem hűséggel magamat, hanem a nemzetemhez, az országom érdekeihez.

Mi “szélsőjobboldali emberek”,  fogjunk össze a mérsékeltebb nemzeti érzelmű honfitársainkkal is és védjük meg együtt az országot, a családot és a gyermekeink jövőjét.

vilagfigyelo.com/europaban-mar-a-migransok-dontik-el-a-valasztasokat-nyugat-mar-elveszett-mi-meg-megvedhetjuk-a-hazankat/