Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FBI akta szerint Adolf Hitler Brazíliába szökött?

 

HITLER NEM NÉMETORSZÁGBAN HALT MEG? AZ FBI SZERINT NEM!

 

Általánosan elfogadott történelmi tény, hogy Adolf Hitler főbe lőtte magát 1945 Április 30.án a Berlinben lévő bunkerben. Felesége Eva Braun szintén öngyilkos lett, ciánnal mérgezte meg magát. A nő földi maradványait, Hitler rendelkezései szerint, felvitték a bunker szabadtéri kertjébe. Petróleumba áztatták és felgyújtották. Szovjet források szerint maradványait biztonságos helyen őrizték, egészen 1970-ig, amikor is újra exhumálták. Ám a vizsgálatok alatt a maradványok teljesen megsemmisültek.

Azonban…

Egy nemrég napvilágot látott FBI akta szerint, sem Hitler, sem Eva Braun, nem vesztek oda Berlin bukásakor. Az akta szerint, Hitler és Eva, egy ismeretlen hölggyel és számos befolyásos náci tiszttel, tengeralattjárón hagyták el Németországot és szöktek el Argentínába.

A dokumentumok szerint J Edgar Hoover komolyan vette az FBI figyelmeztetését és ügynököket küldött a feltevés kivizsgálására. A jelentés, említést tesz egy helyi lakosról, aki állítása szerint segítséget nyújtott a magát menekültnek valló Hitlernek, két másik nőnek és számos német férfinak, 1945-ben két és fél héttel Berlin bukása után. Hitler és kompániája egy dél-argentin falu felé igyekezett, hogy ott telepedjenek le és éljenek az anyaországot elhagyó németekkel.

A magát meg nem nevező informátor, menedékjogokért cserébe, pontos leírást adott a Los Angeles Exeminer újságírójának 1945 Július 29.-én. Azt mondta:

Az asztmával küzdő férfi, akinek testét több helyen fekélyek borították, leborotválta bajszát, de annak nyoma még így is jól kivehető volt ajkai felett.”

Azt is elmondta az ügynököknek, hogy hol látta utoljára Hitlert.

„Menjenek a San Antonio hotelbe. Ott összehozhatok egy találkozót valakivel, aki pontosan tudja, hol tartózkodik Hitler. A farmot persze fegyveresek őrzik, így a látogatás nagyon veszélyes lesz…”

A náci-vadász osztag vezetője, később hozzájutott egy fényképhez, ami bizonyítja, hogy Hitler 95 éves korában Brazíliában hunyt el. Paraguayon és Argentínán keresztül szökött Brazíliába, ahol Mato Grosso-ban telepedett le. Erről egyébként Simoni Renee Guerreiro Dias már említést tett Hitlerről írt könyvében. Eszerint Hitler, eldobva egykori nevét Adolf Leipzig néven élte életét Brazíliában, ahol a könyék lakói csak „Vén Német”-nek ismerték.tudnodkell.info/lehetseges-lenne-hogy-hitler-nem-nemetorszagban-halt-meg-egy-fbi-akta-szerint-igen-