Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Genderőrület: Gyűlöletbeszéd egy fütyis kisgyerekről azt állítani, hogy fiú

 ·         

·          

·          

·          

Genderőrület: Gyűlöletbeszéd egy fütyis kisgyerekről azt állítani, hogy fiú

Spanyolország gender-aktivistái szerint gyűlöletbeszéd azt állítani, hogy amelyik gyereknek fütyije van, az fiú. Ennek igazolására még reklámkampányt is indítottak több spanyol nagyvárosban, ahol meztelen kisgyerekeket ábrázoltak a nemükkel ellentétes nemi szervvel. Egy szélsőségesnek bélyegzett keresztény szervezet ellenkampányában arra hívta fel a figyelmet, ne hagyd magad összezavarni. Madrid baloldali polgármestere erre elvitette a kampánybuszukat. Történet arról, milyen mélyre hatoltak a gender-ideológia gyökerei a spanyol politikában és közéletben. A genderőrülteknek teljesen elmentek otthonról…

LÁNYOK FÜTYIVEL

A Breitbart.com még januárban arról írt, egy ismeretlen amerikai támogatónak hála Észak-Spanyolországban olyan plakátok tűntek fel, amelyeken egyes gyermekeket ellenkező nemi szervekkel ábrázoltak. A plakátok egy transgender érdekvédelmi szervezet, a Chrysallis Euskal Herria jóvoltából kerültek ki Baszkföld és Navarra tartomány nagyobb városainak buszmegállóiba és metrómegállóiba. A kép négy, egymás kezét fogó kisgyermeket ábrázol, kettőjüket a nemüktől eltérő nemi szervvel. A képen az a felirat olvasható,

 Vannak lányok fütyivel és fiúk puncival. Ez ilyen egyszerű.

Képtalálat a következőre: „Autóbusz”

fotó: breitbart.com

CSAK MINÉL TÖBBET BESZÉLJÜNK RÓLA

Beatriz Sever, a csoport sajtóreferense a kampányról úgy nyilatkozott, az volt a céljuk, hogy emeljék a társadalmi tudatosság szintjét a transgender gyerekekkel kapcsolatban, és hogy ezek a gyermekek képviselve érezzék magukat. Az El Pais-nak adott interjúban hozzátette, a társadalomban egyelőre nincs meg a képesség, hogy normális módon közelítsék meg a transznemű gyerekek kérdését.

Minél többet beszélünk erről, annál könnyebb lesz egyes szülőknek felismerni, mi történik a saját gyermekükkel. Sokan letagadják gyermekük valódi nemi identitását, pusztán tudatlanságból.

A Breitbart arról is ír, a plakátkampány létrejöttét egy ismeretlen New York-i üzletember finanszírozta 28 ezer euróért. A szervezet azt mondta, az adományozó azután ajánlotta fel a pénzt, miután olvasott egy korábbi kampányukról, amikor oktatási anyagot adtak közre 8 különböző nyelven.

A portál megjegyzi, hogy kutatások szerint a transgender fiatalok legtöbbje felnőtt korában visszatér eredeti neméhez, ezért is veszélyes nemvátló műtétekkel és kezelésekkel ösztönözni a transgenderré-válást.

NE HAGYD MAGAD BECSAPNI!

A spanyol kormány által is támogatott LMBTQ-lobbi ellen több civil szervezet is lépéseket tett annak elkerülése érdekében, hogy a transgender ideológia zavart okozzon az iskolás gyermekek körében. Mint arról a külföldi sajtó is beszámolt, ezek közé tartozott a Hazte Oir (Hallasd a hangod/Tedd magad hallhatóvá) nevű keresztény szervezet kezdeményezése is. Terveik szerint egy, vagy több busszal látogatnák végig a gender-kampányban érintett városokat, amelyre azt a feliratot írják:

A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. Ne hagyd magad becsapni!

Fotó: telecinco.es

A SZÉGYEN BUSZA ELLEN A BALOLDAL

A kezdeményezést ugyanakkor már Madridban megpróbálták elgáncsolni. A baloldali sajtó ugyanis a buszok megjelenése után azt állította, azok városszerte megbotránkozást okoztak. A spanyol munkáspárt szóvivője, Angeles Alvarez az El Pais-nak egyenesen úgy nyilatkozott, a buszos túra intolerancián alapuló gyűlöletkampány.

A madridi városi tanács szocialista szóvivője a kezdeményezést a transzszexuális gyerekek méltóságával és jogaival ellentétesnek nevezte. Szorgalmazta a polgármesteri hivatalnál, hogy biztosítsák, Madrid továbbra is egy diszkriminációtól, és a kisebbségek ellen irányuló erőszaktól, támadásoktól mentes város. A madridi városi tanács ezután úgy döntött, a busz alkalmas a gyűlöletkeltésre. Manuela Carmena polgármester kijelentette, azt szeretnék, hogy a busz mihamarabb tűnjön el a városból. A város biztonsági tanácsosa, Javier Barbero pedig arról számolt be, a rendőrség kedden elszállította a „szégyen buszát”. A madridi városi tanács ráadásul 3000 eurós bírsággal is megfenyegette az LMBTQ-fóbiás busz tulajdonosait.

HOL A SZABAD VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS JOGA?

A BBC-nek nyilatkozó Hazte Oir keresztény csoport vezetője szerint joguk van tiltakozni a szexuális indoktrínák ellen, és joguk van a szabad véleménynyilvánításhoz. Ignacio Arsauga azt állította, a buszon elhelyezett felirat csak azt a tényt fogalmazza meg, amit az iskolában tanulnak a gyerekek. Hozzátette, jogsértőnek tartják hogy Madrid elszállíttatta a buszukat. Emiatt, és a szélsőbaloldali polgármester ténykedése miatt panasszal fognak élni. Arról is beszélt, kilenc spanyol várost terveznek meglátogatni.

Madridi tiltakozók a busz elszállítása ellen; fotó: dailymail.co.uk

ALAPVETŐ IGAZSÁG, NEM GYŰLÖLETBESZÉD

Az agendaeurope.com a madridi incidens kapcsán arról ír, a spanyol állampolgárokat egyre jobban zavarja, ahogy a tartományi parlamentek rájuk erőltetik a gender-ideológiát. Hozzáteszik, amikor Madrid pénzügyi biztosa Jesú Cabellero Klink elrendelte a buszok elkobzását, és nyomozást indított gyűlöletbeszéd címén, megadta magát a hangos és intoleráns LMBTQ-közösség nyomásának. Ez a lépés ugyanakkor kontraproduktív, mert a gender-ideológia hívei olyan alapvető igazságok kimondását akarják gyűlöletbeszédnek beállítani, mint hogy egy meg egy az kettő. Mint fogalmaznak, ezt a vitát az LMBTQ-közösség soha nem fogja megnyerni, viszont a hatalommal való visszaélésük egyre nyilvánvalóvá válik. Klink lépése a választópolgárok számára is nyilvánvalóvá tette, milyen őrület és intolerancia alakult ki az LMBTQ szervezetek háza táján.

Forrás: bbc.co.uk/agendaeurope.com/independent.co.uk/dailymail.co.uk; kezdőkép: dailymail.co.uk 

 pestisracok.hu/genderorulet-gyuloletbeszed-egy-futyis-kisgyerekrol-azt-allitani-hogy-fiu/

Hamarosan a nemzetközi közvélemény érdeklődését is felkeltette az ügy. Hillary Clinton lánya, Chelsea Clinton az alábbi bejegyzést tette közzé Twitteren: "Kérlek, ne hozzátok az USA-ba ezeket a buszokat (vagy bárhova máshova).

>> Ha kinyitottuk a National Geographic nemrég magyarul is megjelent genderről szóló számát, hajmeresztő dolgokról olvashattunk benne pl. egyes pubertást megállító eljárásokról, melyeket egyes országokban olyan gyerekeken végeznek el, akik még nem biztosak benne, hogy fiúk, vagy lányok szeretnének lenni, mikor felnőnek. (Ezek a hormonkezelések nem mellesleg meddőséget is okozhatnak, mégis könnyen transzfóbnak bélyegezhetik azokat, akik fel merik emelni a hangjukat a gyermekek védelmében.)

 CitizenGO