Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyógyító Ivermektin –Szlovákiában van, Magyarországon miért nincs a kórházakban és a gyógyszertárakban?

2021.08.12

 

 

Koronavírus - A gyógyító Ivermektin – Ha Szlovákiában van, akkor Magyarországon miért nincs a kórházakban és a gyógyszertárakban?

Patrubány Miklós tegnapi megszólalása után beindultak a troll-üzemek. Az álcázott bértollnokok elképesztő hazugságokkal támadják a Magyarok Világszövetségének tényeket ismertető elnökét.

Tisztázzuk tehát:

Patrubány Miklós emberi használatra előállított, Ivermektin alapú gyógyszerekről beszélt és mutatott be kettőt is. Bemutatta a németországi gyártmányú SCABIORAL-tablettákat, amelyektől ő maga is kigyógyult a koronavírus-fertőzésből. Ez a gyógyszer Németországban és Ausztriában a gyószertárakban beszerezhető.. (Újabban DRIPONIN néven is forgalmazzák.)

Ugyancsak bemutatta az MVSZ elnöke azt az indiai gyártmányú Ivermektint (lásd képeinken), amelyekkel a szlovákiai kórházakat látták el.

Mellékeljük a szlovák nyelvű - kórházi és járóbeteg kezelésre - kiállított használati utasítást is, amely egyértelműen az Ivermektin nevű parazitaellenes szernek a SARS-COV-2, illetve COVID-19 fertőzések kezelésére való alkalmazásáról szól.

A használati utasítás nem személytelen, apró betűs melléklet!

Három, PhD-fokozattal rendelkező vezető orvos - mindhárman a szlovákiai egészségügyi minisztérium vezető szakembereiként adják nevüket - ajánlja az Ivermektint: Dr. Simková Adriana, PhD, általános orvos, Prof. Dr. Ivan Schréter, CSc, infektológus, a trópusi betegségek szakembere és Dr. Jozef Frement, PhD, egyetemi docens, intenzív osztályos aneszteziológus.

A használati utasítás kelte: Pozsony, 2021. február 8. (mellékelve)

A Google-fordítóval bárki lefordíthatja magának. De azt mindenki láthatja, hogy pontos adagolást is megadnak. Alapesetben 0,2 mg/testsúly-kg/nap, 2 naptól legfönnebb 5 napig. A lélegeztető gépen levő betegeknek nagyobb adagot ajánlanak: 0,3 mg/testsúly-kg/nap, 5 nap alatt, gyomorszondán keresztül.

Látható tehát, hogy emberi használatú Ivermektinnel látták el a visegrádi partnerország, Szlovákia kórházait.

A kérdés ugyanaz: Miért hallgat teljességgel a magyarországi egészségügyi kormányzat a Nobel-díjas, embermilliókat megmentett Ivermektinnek a COVID-19 gyógyításában elért nagyszerű eredményeiről?

Cui prodest? - A jakobinus-ünnepen lehet gondolkodni a válaszon.

Az MVSZ szóban forgó sajtótájékoztatója itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=ZFr_M-znT3c&t=110s

MVSZ Sajtószolgálat

10829/210430

 

 

Mvsz Sajtószolgálat

 

Orvosok, akik felhívják a figyelmet a COVID-19 Ivermektinnel való kezelésére

Múlt hét végén Ivermektin világnapot tartottak. A The Epoch Times egy nappal korábban beharangozó írást közölt, amelynek magyar fordítását Balla József (Brisbane, Ausztrália) bocsátotta rendelkezésünkre. Michael Capuzzo oknyomozó riportja, és a párizsi Pasteur Intézet ajánlása után után íme egy újabb bizonyíték, amely ráirányítja a figyelmet a koronavírus-világmizéria legnagyobb botrányára: annak elhallgatására, hogy a COVID-19 megbetegedések rendkívül hatékonyan gyógyíthatóak egy harminc éve forgalomban levő, filléres gyógyszerrel...

Orvosok, akik felhívják a figyelmet a COVID-19 Ivermektinnel való kezelésére

 

Írta MEILING LEE

2021. július 24.

Annak érdekében, hogy segítsen véget vetni a járványnak, egy orvosi szakértőkből álló nemzetközi társulás világszerte rendezvényeket tart szombaton, hogy felhívja a figyelmet az Ivermektin hatékonyságára, mint a COVID-19 kezelésére.

Az Ivermektin Világnap szervezői szerint az orvosok és az olcsó, FDA által jóváhagyott gyógyszer támogatói ingyenes online és nyilvános eseményeket rendeznek több mint egy tucat országban.

Két nonprofit szervezet - a Covid-19 Frontvonal Kritikus Ápolás (FLCCC) és a brit Ivermectin Fejlesztés Ajánlása (BIRD) csoportja -, akik az Ivermektin off-label használatáért kampányoltak a COVID-19 megelőzése és kezelése érdekében, azt mondják, hogy az esemény arra összpontosít, hogy több emberrel tudassa, a parazitaellenes szer képes kezelni a COVID-19-et, esetleg véget vetni a járványnak, és segíthet megszüntetni a KKP (Kínai Kommunista Párt) vírustól való félelmet .

"Hihetetlenül pozitív és felemelő üzenetet kell megosztanunk: az Ivermektin kezeli és megakadályozza a COVID-ot, és ez a kulcs a pandémiás csúcsok és a személyes korlátozások soha véget nem érő ciklusának feloldásához és segíti a gazdaságok újraindítását" - közölte sajtóközleményében Dr. Tess Lawrie, a BIRD csoport társalapítója.

Lawrie emellett az American Journal of Therapeutics folyóiratban megjelent, szakértők által áttekintett metaanalízis-tanulmány társszerzője, amely megállapította, hogy az Ivermektin hatékony a COVID-19, a CCP vírus által okozott betegség ellen. Lawrie és csapata mérsékelt bizalommal állapította meg, hogy az Ivermektin átlagosan 62 százalékkal csökkentette a halálozás kockázatát, 95 százalékos 0,19-0,73-as konfidencia intervallummal ( at a 95 percent confidence interval of 0.19-0.73) “különösen korai felírás esetén.

Az összes Ivermektin COVID-19 vizsgálat eredményét bemutató ábra 2021. július 20-án. ( Ivmmeta.com , (CC0 1.0))

Az FLCCC Alliance elvégezte saját, 18 randomizált, kontrollált vizsgálat áttekintését is, a COVID-19 Ivermektinnel végzett kezelésével kapcsolatban. Megállapították azt is, hogy „nagy, statisztikailag szignifikáns csökkenés tapasztalható a mortalitásban, a klinikai gyógyulásig és a vírus clearance-ig eltelt időig.” A szerzők azt is elmondták, hogy a COVID-19 megelőzéséről szóló tanulmányok jelentősen csökkentették a betegség kockázatát a gyógyszer rendszeres alkalmazásával.

Az FLCCC Szövetség tagjai különféle protokollokat dolgoztak ki a COVID-19 megelőzésére és korai kezelésére, ahelyett, hogy a betegek súlyos betegsége kialakulására várnának, amit aztán kórházban kezelnek. Ezeket a kezelési protokollokat, beleértve a hosszú COVID kezelésére szolgáló protokollt, globálisan alkalmazzák.

A COVID-19 pozitív betegek jelenlegi standard protokollja az, hogy otthon izoláljanak, kerüljék a kiszáradást, pihenjenek, és vény nélkül kapható gyógyszereket vegyenek be láz, fejfájás, köhögés és testfájdalom esetén.

Az Országos Egészségügyi Intézet (NIH) frissített útmutatása szerint az enyhe vagy közepesen súlyos COVID-19-ben szenvedő betegeknél, akiknél nagy a kockázata a betegség előrehaladásának, monoklonális antitest szedését ajánlják, ha kórházi kezelésre vagy kiegészítő oxigénre nincs szükség.

Annak ellenére, hogy az Ivermektin bizonyítja, hogy a COVID-19 minden stádiumát képes kezelni és csökkenteni a halálozást és a kórházi kezelést vírusellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt, az FDA nem hagyta jóvá a használatát, mondván, hogy a gyógyszer nem vírusellenes. A szövetségi szabályozó arra figyelmeztetett, hogy az emberek ne szedjék a lovaknak szánt Ivermektint, mivel a nagyobb dózisok károsak lehetnek az emberre.

Az NIH nem változtatta meg semleges álláspontját az Ivermektin COVID-19 kezelésében történő alkalmazásával kapcsolatban, míg az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csak egy klinikai tanulmányban javasolja a gyógyszer alkalmazását. Mindkét szervezet elégtelen adatra hivatkozik az ajánlás elmaradása miatt.

Példátlan cenzúra

Az Ivermektinről folytatott online eszmecserék soha nem látott mértékű elnyomással szembesültek, az orvosok azt állították, hogy videóikat eltávolítják vagy LinkedIn-fiókjukat bezárják.

Lawrie elmondta, hogy cenzúrát tapasztalt az Ivermektinnel kapcsolatos munkájánál és azt állította, hogy a gyógyszerről készült videóit eltávolították, és a közösségi médiában cenzúrázták.

"Nagyon sok cenzúrát tapasztaltam, mióta elkezdtem az Ivermektinnel foglalkozni (még soha)" - mondta Lawrie a The Epoch Times-nak e-mailben. "Eltávolították a publikált, szakértői kéziratom oldalát a LinkedIn-ről."

Azt is elmondta, hogy arról tájékoztatták sokan, hogy számláikat korlátozzák vagy cenzúrázzák, „ha a cégem által az Ivermektinről készített munkát vagy általam készült interjúkat közölnek le.”

A LinkedIn nem válaszolt megjegyzés kérésre.

Dr. Mobeen Syed, a Drbeen Corp online orvosi képzés vezérigazgatója elmondta, hogy a YouTube 24 órán belül levette három videóját az Ivermektinről.

„A [harmadik], 24 óra alatt elégetett könyv. A @Youtube @TeamYouTube továbbra is égeti a könyveket. ”- mondta Syed a Twitteren július 11-én. „Ez a videó fontos volt az Ivermektint használó emberek biztonságának megőrzése érdekében, függetlenül a YouTube véleményétől. ”

A YouTube nem válaszolt a The Epoch Times megkeresésére, hogy tisztázzák, mely feltételeket sértették Syed videói.

A Big Tech cégek nem csak az Ivermektint gátolják vagy blokkolják. A közösségi media bejegyzései a laboratóriumi szivárgás elméletről, miszerint a CCP vírus a kínai Wuhan laboratóriumából menekült ki, és olyan információk, amelyek ellentmondanak a COVID-19 vakcina biztonságosságáról és hatékonyságáról szóló narratívának, úgyszintén cenzúrázva lettek.

Jen Psaki, a Fehér Ház sajtótitkára a Fehér Ház tájékoztatóján azt javasolta, hogy tiltsák le az embereket minden közösségi média platformról, ha online félretájékoztatást tesznek közzé a COVID-19 oltásokról, arra hivatkozva, hogy ez a fajta információ „oda vezetett, hogy az emberek nem vették fel az oltást”. Psaki javaslatát széles körben elítélték.

Függetlenül az Ivermektin világszerte tapasztalt elnyomásának, az emberek egyedülálló módszereket találtak az információk megszerzésére. Útmenti gyep-jelek közösségi médiás közleményei jelentek meg a kanadai Manitobában, egyszerű üzenettel: „Az Ivermectin kezeli a COVID-19-et”, melette az FLCCC weboldallal.

Az FLCCC Szövetség tagjai egy e-mailre adott válaszukban azt mondták, hogy a cenzúra ellenére folytatják küldetésüket, hogy az Ivermektint jóváhagyják a COVID-19-re.

"Köszönöm az e-mailed. Küldetésünk megtagadása nem alternatíva. Igen, pokol volt. De ahogy Winston Churchill mondta egyszer: "Ha poklon mész keresztül, folytasd az utad,” Tehát, ha itt kell hagynunk benneteket, megértjük. De mi, vonulunk tovább. Mert az életed annyit számít ”- mondta a hónap elején a nonprofit szervezet.

(A Goggle fordítást javította Balla József)

Korábban írtuk:

Michael Capuzzo: Ivermektin, a gyógyszer, amely megroppantotta a koronavírust

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4051185111626120

A párizsi Pasteur Intézet kutatóinak legfrissebb tanulmánya tételesen ajánlja az Ivermektint a SARS-CoV-2 betegek gyógyítására

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/4076767372401227

Meiling Lee eredeti írása itt jelent meg:

https://www.theepochtimes.com/.../doctors-raise-awareness...

MVSZ Sajtószolgálat

10894/210730

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „dry Genu hanti Co-Oper Excipients Dosage As directed Physician, Storage Store dark place. Keep the medicine outof each of children IVERM CTIN VERJOK Composition Each uncoated tablet contains Ivermectin Excipients q.s. Dosage As direeted by Physician. admin ABLET 6 mg o Li Pharmaceut”

www.facebook.com/photo/