Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyurcsányék szerint a hagyományos családkép múltszázadbeli és homofób

 Gyurcsány Ferenccsalád,dk,demokratikus koalíció,liberálisok,homoszexuálisok,múltszázadi,családkép

Gyurcsányék szerint a hagyományos családkép múltszázadbeli és homofób

2017. május 27. 09:58

A Demokratikus Koalíció közleménye szerint a Családok Világkongresszusa nevű rendezvény keretében találkoztak a világ homofóbjai, abortuszellenesei és mindazok, akik a család fogalmát tekintve az 1900-as évek elején rekedtek.
 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, csütörtökön került megrendezésre a Családok Világkongresszusa Budapesten, mely a hagyományos családmodell témakörére fókuszált. A konferenciát Orbán Viktor miniszterelnök nyitotta meg, beszédében pedig bejelentette, hogy tovább növelik a családi adókedvezmény mértékét.

 
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Bár kevesebb mint negyven év alatt az ország több embert vesztett a népességfogyás által, mint a második világháborúban, Gyurcsányékat ez láthatólag nem érdekli, ehelyett ideológiai síkon, a hagyományos családokat kifigurázva támadják a kormányt. A balliberális párt közleménye szerint ugyanis

a résztvevők között szép számmal találunk olyanokat, akik szerint csak egy nő és egy férfi alkothatnak családot, a gyermekeknek pedig lehetőleg népviseletben kell a természetben fakardozniuk bibliával a hónuk alatt, különben nem is beszélhetünk családról.”

A gyurcsányisták szerint a Fidesz csak kirekesztésre használja a család fogalmát, hiszen például a homoszexuálisok által alkotott családokról nem szól a fáma

888.hu/article-gyurcsanyek-szerint-a-hagyomanyos-csaladkep-multszazadbeli-es-homofob#