Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hol­land is­ko­lá­sok Al­lah­hoz imád­koz­tak egy me­cset­ben

 

Az eseményről videó itt: napimigrans.com/video-holland-gyerekekkel-vegeztetnek-imat-a-mecsetekben/

Hol­land is­ko­lá­sok Al­lah­hoz imád­koz­tak egy me­cset­ben

Kö­te­lező prog­ram volt az isz­lám ima­ház meg­lá­to­ga­tása...

 

 

  • SZERZŐ: SZM

 

 

 

Nincs abban semmi kivetnivaló, ha kíváncsiak vagyunk más kultúrákra. A Törökországban nyaraló magyar turisták közül is számosan jártak a mecsetekben.

Az sem baj, ha egy német, vagy holland gyerek kíváncsi a városában felépített mecsetre. A biztosítékot az verte ki a németeknél, amikor kiderült, hogy 300 eurós büntetésre ítéltek egy családot, mert nem engedte el kötelező mecsetlátogatásra a gyermekét.

Egy holland település iskolája most ennél is tovább ment.

 

 

 

 

 

 

Amikor a gyerekkel ellátogattak a Zwolle városában épült mecsetbe,

a tanítók arra kérték a fiatalokat, hogy térdeljenek le az imaszőnyegre, görbítsék hátukat az iszlám előírása szerinti pózba, és úgy hallgassák meg az imám beszédét.

A képen jól látható, hogy a tanítók elégedetten mosolyognak a szófogadó gyerekeken...

Forrás és kép: Speisa.com  

Felháborító: Radikális mecsetben tanítják imádkozni a holland kisiskolásokat – felvétel

breitportal admin

 -

 2016-12-31 

 

 

Általános felháborodást váltott ki a szülők részéről, hogy egy holland általános iskola diákjait elvitték egy helyi mecsetbe, ahol imádkozni tanították a kisgyerekeket.

A felvételen az látható, hogy a Vinkenbuurt iskola diákjait a Zwolle-i Ghulzar-e-Madina mecsetben egy imám arra tanítja, hogyan imádkozzanak Allahhoz. A tanóra keretében Mawlana Tahier Wagid Hosain Noorani megmutatta a szőke hajú holland fiúknak és lányoknak, miként kell térdepelni az iszlám ima közben.

A MECSETBEN EGYÉBKÉNT KORÁBBAN TÖBB RADIKÁLIS PAKISZTÁNI HITSZÓNOK IS VENDÉGESKEDETT. EGYIKÜK PÉLDÁUL HALÁLBÜNTETÉST SZORGALMAZOTT, MAJD AZT MONDTA A HITETLEN HOLLANDOKRA, HOGY ÚGY VISELKEDNEK, MINT A KUTYÁK ÉS A K****K.

A videóban az imám szétválasztja a fiúkat és a lány, majd megmutatja, hogy le kell térdelni és fejüket a kezük közé kell lehajtani a muszlim ima szerint. A felvétel sajtóértesülések szerint még tavaly készült, viszont egy képviselő most szúrta ki és szólította fel az iskolákat, hogy ne vegyenek részt hasonló “politikailag korrekt tevékenységekben”.

HARM BEERTEMA, A GEERT WILDERS-FÉLE SZABADSÁGPÁRT KÉPVISELŐJE ARRA BÁTORÍTOTTA A SZÜLŐKET, HOGY UTASÍTSANAK VISSZA MINDEN ILYEN JELLEGŰ KULTURÁLIS TANULMÁNYUTAT. “TI DÖNTÖTÖK ÉS NEM AZ ISKOLA” – FOGALMAZOTT.

A közösségi oldalon közzétett bejegyzésre szülők százai reagáltak és osztották meg saját felháborító történeteiket a polkorrekt tantervekkel kapcsolatban.

“Az én fiamat például arra kényszerítették, hogy karácsonyi dalok helyett azt énekelje, hogy “Isten hozott! Isten hozott titeket menekültek!”” – írta egyikük.

EGY TANÁR PEDIG ARRÓL SZÁMOLT BE, HOGY EGY OKTATÁSI INSTRUKTOR AZT HÁNYTA A SZEMÉRE, HOGY A NEGYEDIKES OSZTÁLYÁVAL “MÉG MINDIG NEM LÁTOGATTAK MEG EGY MECSETET SEM”.

A holland tanterv értelmében a gyermekek “megtanulják a különböző vallások alapelemeit, ami nagy szerepet játszik a multikulturális holland táradalomban”.

Júliusban a dühös szülők azután mentek neki a hivatalnak, hogy egy internetre kikerült felvétel szerint a katolikus iskola diákjait elvitték egy rotterdami mecsetbe.

 

 breitportal.hu/2016/12/31/felhaborito-radikalis-mecsetben-tanitjak-imadkozni-a-holland-kisiskolasokat-felvetel/