Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ijesztő óriási szárnyas démon sétált az utcákon Arizónában?

 

Ijesztő óriási szárnyas démon sétált az utcákon Arizónában?

2017. január 4., szerda 

Nemrégiben az arizonai Phoenix városában olyan bizarr és ijesztő jelenségnek voltak tanúi az utcán sétáló emberek, amit még egy merészebb horrorfilmbe sem tudnánk beleképzelni.

A szemtanúk beszámolója alapján ugyanis egy hatalmas, több méter magas démon sétálgatott az utcákon.

Titokzatos lény volt, nem lehetett tudni, mennyire állatias, és mennyire ember, és az emberek - akik az utcán voltak - nem mertek közelebb menni hozzá.

A titokzatos alak nem sokáig volt látható, mert pár perccel később váratlanul nyoma veszett, mintha csak köddé vált volna.

A róla készült képeket azonnal felkapta a sajtó, és rengeteg helyen leközölték ezeket a fényképeket melyeket egy bizonyos Richard Christianson készített. 40.600 ember osztotta meg azóta az ijesztő kreatúrát ábrázoló épet.

Rengeteg elmélet született arra vonatkozóan, hogy mit láthatunk ezeken a képeken. Az egyik ilyen elterjedt teória szerint valóban egy démoni lényt, egy gonosz, szárnyakkal rendelkező entitást láthatunk, aki épp a sötétségből táplálkozva manifesztálódik néhány percre.

Egy másik elképzelés szerint a lény ne volt más, mint egy óriási nefilim. Vagyis egy olyan lény, ami magasabb, mint az ember, és valahol az Isten és az ember között lehet félúton.

Azok a nefilimek, melyek félig emberi, félig isteni lényként száműzettek a paradicsomból, a világ teremtése után nem sokkal, amikor az Édenkert megszűnt. Hogy ez így volt vagy sem, ennyi idő távlatból már nem tudhatjuk meg, de ennek ellenére a napjainkban is kerülnek elő olyan különös leletek, melyek azt a teóriát erősítik, hogy az emberiség jóval régebbi, mint hitték.

Így ezen különös lények létezése is megerősítést nyerhet.

Mások úgy vélik, hogy a pokol egyik angyala, és azért jelent meg, mert közel vannak a végidők. A végidők során háborúk fognak dúlni a Földön, és eljön az ördög is egy hamis próféta személyében.

Ez talán összecsenghet a világban történő friss eseményekkel. A 2016-os év nem volt valami jó, és az év végén rengeteg rossz dolog történt a világban, az emberek pedig kezdenek elfordulni egymástól.

avilagtitkai.com/articles/view/ijeszto-oriasi-szarnyas-demon-setalt-az-utcakon-arizonaban