Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismét világvége: a Bibliára hivatkozik az új elmélet, ott van benne elrejtve, jövő héten lesz...

 

Ismét világvége: a Bibliára hivatkozik az új elmélet, ott van benne elrejtve, jövő héten lesz...

2017. szeptember 23-a lesz a világ végének kezdete, ekkor jön el az Elragadtatás, tehát Jézus Krisztus újra eljön, és az igaz keresztény hívőket magával viszi a mennybe. Akik nem felelnek meg az elvárásoknak, azok itt maradnak a földi pokolban, és végignézhetika világ végét.

Az újonnan felkapott prófécia állítja, az elragadtatás egy nő eljövetelével kezdődik majd, aki a Napot hordja ruhának, a Hold van a lába alatt, és 12 csillagból álló koronája van. A hívők szerint szó szerint fog teljesülni a prófécia, Jézus második eljöveteléről a Biblia is írt (János evangéliuma 14:1-3).

A prófécia szerint a Szűz és az Oroszlán csillagjegyek játszanak majd fontos szerepet a jóslat beteljesülésében. Az említett nőt jelképezi a Szűz csillagjegy, a csillagkorona pedig az Oroszlán. Az említett Hold szeptember 23-án épp a Szűz „lába” alatt lesz, a Nap pedig áthalad majd az egészen, így teljesítve a „Napot hordja ruhaként” részt.

Az elméletet boncolgató oldalak szerint 7 évig tart majd a világvége, és az Antikrisztus hozza majd el a legeslegvégét... – írja a DailyMail.

www.blikk.hu/hoppa/wtf/ismet-vilagvege-a-bibliara-hivatkozik-az-uj-elmelet/qjks5c7

KOMMENTEM:

A Világvége még nem kezdődik meg, szept.-17.-én, csak a nyitánya. Az utolsó hét év időszaka( Jelenések könyve időmeghatározása szerint) később indul el. Az sem a Világvége, a teljes pusztulás, csak az emberiség nagy szorongattatásának és nagy nyomorúságának időszaka Jézus Krisztus visszajövetele előtt. Pontosan 100 évvel ezelőtt 1917. november 2-án, a brit kormány kiadta a Balfour-nyilatkozatotot, amellyel a brit kormány támogatta a zsidó haza létrehozását. Így az 1917-es év olyan fontos évnek a zsidó történelemben, mint 1967, amely évben Jeruzsálemet újra egyesítették. 1917-től 100 év, 1967-től 50 év telt el. https://negyedik-dimenzio.eoldal.hu/cikkek/a-vilagkorszak-vege/a-xiii.-szazadban-regensburgban-elo-juda-ben-samuel-rabbi-profeciaja-a-jubileumokrol-2017-es-evig---magyar-felirattal.html

„ (Jel 12,19,1)És láttaték nagy jel az égben: egy asszony, aki a napba vala felöltözve, és lábai alatt vala a hold, és az ő fejében tizenkét csillagból korona;” 

A Jupiter, amit Királycsillagnak is hívnak, 2016. november 20-án lépett be a Szűz jegyébe, ahol 42 hétig (tehát egy várandóság körülbelüli időtartamáig), vagyis 2017. szeptember 23-ig marad, mielőtt azon részén, amit a Szűz méhének lehet mondani, elhagyja a csillagzatot. Ekkor a Nap a Szűz csillagkép „vállán”, a Hold pedig a lábai alatt lesz. Ugyanekkor a Szűz csillagkép felett az Oroszlán csillagkép 9 csillaga és az ekkor éppen ott látható három bolygó, a Merkur, Mars és Venus rövid időre egy 12 csillagból álló koronát formál. http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/PA_hit_182.html  www.katolikus-honlap.hu/1701/170923.htm