Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jacob Rothschild szerint a globális világrend összeomolhat!

2017.03.15

 

A glo­bá­lis vi­lág­rend össze­omol­hat!

Jacob Roth­schild sze­rint "fel­for­du­lás és bi­zony­ta­lan­ság vár a vi­lágra" és a tő­ké­jé­nek egy ré­szét aranyba fek­tette.

  • SZERZŐ: SZM

 

A globális világrend összeomolhat - nyilatkozta Jacob Rothschild – a Yournewswire cikke szerint. A meglepő kijelentést a brit befektető bankár és spekuláns saját társaságának tavalyi mérlege alapján tette.

A 2017-es évet is azzal kezdte, hogy dollármilliárdokért aranyat vett, a részvényeseit pedig arra figyelmeztette, hogy “felfordulás és bizonytalanság” vár a világra.

Ezzel azt is előre jelezte, hogy a következő időszakban már nem valószínű,hogy befektetői társasága meg tudja ismételni a korábbi 5 évben elért 1 milliárd dolláros tiszta nyereségét...

 

 

“Mélyen aggaszt a nemzetközi helyzet” – mondta, és feltehetően a Brexitre valamint az Európai Unióban érzékelhető bizonytalan politikai légkörre gondolt. Ugyanakkor örült a Trump elnök által megígért adócsökkentéseknek és fejlesztéseknek, amelyek majd nyereséget termelnek a befektetők számára,habár ezek csak lassan térülnek meg.

A globális világrend kialakítása nem a terveink szerint történik – mondta Jacob Rothschild. Ami azt is jelenti, hogy a "nagy tervről" továbbra sem mondott le.

ripost.hu/cikk-jacob-rothschild-a-globalis-vilagrend-osszeomolhat