Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KISLÁNYOKAT KÉNYSZERÍTETT SZEXRE KATONÁKKAL, RENDŐRÖKKEL ÉS MENEDZSEREKKEL EGY CARACALI KLÁN

2019.08.14

 

KISLÁNYOKAT KÉNYSZERÍTETT SZEXRE KATONÁKKAL, RENDŐRÖKKEL ÉS MENEDZSEREKKEL EGY CARACALI KLÁN

A részletes cikk itt található: itthon.transindex.ro/

A Libertatea című román lap alapján a Transindex azt írja, hogy 16 kiskorú lányt kényszerített szexre egy caracali klán. A lap információi az egyik áldozattól származnak.

Az álnéven nyilatkozó kislány azt mondta, hogy több lányt is egy NATO-bázisra vittek, hogy a katonák kedvére tegyenek. Erre veréssel és zsarolással vették rá őket.

Bár erről tudott a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT), tartott is kihallgatásokat, de a nyomozást felfüggesztették, mielőtt a katonák kilétére fény derült volna. A kislányokat szexre kényszerítették egy osztrák cég menedzsereivel is, 17 férfit ítéltek felfüggesztett börtönre.

A DIICOT ügyészeinek a lányok azt mondták, emberkereskedők kezébe kerültek. A Libertatea szerint egy caracali panzióst kihallgattak, azzal vádolták, hogy oda is jártak amerikai katonák, osztrákok és románok a kiskorú lányokhoz.

A lapnak álnéven nyilatkozó áldozat elmondta, hogy a külföldiek rendszerint 100 eurót fizettek egy alkalomért, de a pénz nagy részét elvették tőlük. Ő beszélt arról is, hogy kuncsaftjaik közé tartoztak a helybéli rendőrök is, akiknek ő is többször elmondta, hogy kiskorú, fogolyként tartják ott, és kényszerítik a szexre, de állítása szerint ez a rendőrüket nem érdekelte, noha többször elsírta magát, kérte, hogy segítsenek rajta.