Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kötelező lehet a COVID-vakcina, kikényszeríthetik a beadását (?)/KOMMENTEM

 

Nem bízhatjuk a tízmillió vakcinológusra az oltás kérdését hazánkban sem: a szakemberek fognak dönteni, illetve az állam. Rengeteg oltás adását már így is kikényszerítik: a gyerekünket is elvehetik örökre, ha nem oltatjuk be.
 
Hozzászólásom:
 

Gábor Szabó

Nem bízhatjuk az oltakozási kérdést a politikusokra, mert nem értenek hozzá gyógyászatilag. Nem bízhatjuk az oltakozást az orvosokra, mert a gyógyszergyárak befolyásolják őket. De rábízhatjuk a magyarokra, akik saját ismereteik, meggyőződésük, élethelyzetük alapján eldöntik, hogy beoltatják magukat, vagy nem oltakoznak.

A kínai vakcina az évszázados, kipróbált technológiával készült, rendben van. Az Rns alapú oltás biológiai keltetőgépnek használja az oltakozott ember, saját sejtjei állítják elő az oltóanyagot. Azaz nem nevezhetjük védőoltásnak a szurkálást, mert magát az ellenanyagot a beoltott szervezete állítja elő! Teljesen új, kipróbálatlan technológia, emberkísérlet. Évek alatt derül ki az az alapvető ismeret, hogy mennyi ideig véd a vakcina, milyen hatása van hosszútávon a beoltottakra. Erről ma még semmilyen ismeretünk sincsen.

Egy év alatt hozták létre a vakcinákat, amelyeket öt évig kellene ellenőrizniük a saját hivatalos gyógyászati protokolljuk szerint! Mi történik, ha súlyos mellékhatásai vannak hosszútávon? Milyen mellékhatásai vannak az oltásnak a nemzőképességre vagy a termékenységre? Mi történik, ha találnak oltáson kívüli gyógyszert, amellyel gyógyítható a covid? Ezt nem akarja az oltóipar, kizárólag a szurkálást propagálják.

Ha állami apparátussal, fenyegetéssel kényszerítik az embereket az oltásra, akkor felmerül a genetikai beavatkozás vádja. Sokan vállalták magukra a fürge kísérleti nyúl szerepét, nézzük meg, milyen hatással lesz rájuk az oltás egy év múlva. Ha jó a vakcina, ők sokkal könnyebben vészelik át az újrafertőződést. Az meggyőző lesz a többiek számára, hogy érdemes oltakozni. Ha hullanak, mint a legyek, akkor meg a társadalom többsége, akik vállalták a fertőzés kockázatát oltás nélkül, túléli. Nem ez az egészségügy és a Kormány érdeke, hogy a tömegek túléljék??