Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magzatok dobogó szívével kereskedett egy amerikai biocég

2019.09.11

 

Magzatok dobogó szívével kereskedett egy amerikai biocég

2019. szeptember 10. 13:31
 
 
 
Tovább dagad a Planned Parenthoodhoz kapcsolódó botrány az Egyesült Államokban.
 

A StemExpress vezetője beismerte egy egy San Franciscó-i bíróságon tartott múlt heti meghallgatáson, hogy a cége „dobogó” magzati szíveket és ép fejeket ad át kísérleti célokra kutatóintézeteknek. Mint ahogy azt a Daleiden-per során elmondta, a magzat feje a testével együtt vagy arról „leszakítva” kerül tovább tőlük – olvashatók a részletek a LifeSite nevű életvédő portálon.

Peter Breen, aki a David Daleident képviselte az cikk szerint a meghallgatáson, úgy fogalmazott: ez egy rendkívül szomorú tény, viszont ez felveti a kérdést: hogyan szerzik be az abortált „embergyerekek” testét?

David Daleiden és társa, Sandra Merritt ellen azért emeltek vádat, mert a vád szerint illegálisan rögzítették 15 alkalommal azt, ahogy – szintén törvénytelenül –emberi testrészekkel kereskedtek. Ezeken a rejtetten készült felvételeken az látható, ahogy a StemExpress részt vesz magzati testrészek kereskedelmében, és amely mögött a Planned Parenthood (PP) nevű abortuszklinika-hálózat/születésszabályozással foglalkozó szervezet részvételét sejtik. A felvételek négy évvel ezelőtti nyilvánosságra hozatala után a PP-vel minden kapcsolatot megszakított a StemExpress – írja a portál.

A Mandineren munkatársunk a nyáron arról írt: az illegális szervkereskedelem gyanúja miatt már az FBI is nyomoz a PP ellen, ami ellen korábban a fajvédelem vádját is felhozták. Ismeretes, ez az a szervezet, amely javára nem sokkal megválasztása után Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője gyűjtést indított.

mandiner.hu/cikk/20190910_magzatok_dobogo_szivevel_kereskedett_egy_amerikai_bioceg