Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Masszőrlányokat keresnek hirdetésben az ELTE-n

 

Masszőrlányokat keresnek hirdetésben az ELTE-n

Hofmeister Zoltán, 2017. 02. 23. 00:01

– Egyetemista lányok jelentkezését várjuk a Műegyetemen belüli masszőzmunkák elvégzésére. Képesítés nem kell! – egyebek mellett ez a szöveg szerepel abban a hirdetésben, amely az ELTE BTK aulájában díszeleg.

Azon talán már senki nem lepődik meg, hogy az internet egyetemista lányok szexuális szolgáltatásait kínáló hirdetésekkel van tele. Ám az már mélységesen felháborító, hogy egy budapesti egyetem aulájában valaki olyan szöveget helyez el, amely nagy valószínűséggel szexuális szolgáltatásra keres burkoltan kuncsaftokat.

A Lokál megkeresett egy szexuálpszichológust, hogy véleménye szerint hogyan is értelmezhető ez a hirdetés.

– Bizonyítani nem lehet, de saját véleményem szerint ezzel a Műegyetemre betelepítik a Rákóczi teret – mondta Csides Kata. A szakember szerint arról van szó, hogy az ELTE-n a lányok vannak többségben, míg a Műegyetem egyes karain – például gépészmérnöki, informatikai – egyértelműen a fiúk, így nem randevúra vagy bulira, hanem testi örömöket nyújtani hívják a lányokat, hangsúlyozva a munkát, vagyis azt, hogy ezért fizetséget kapnának.

– Mélységesen elítélem mindezt, remélem, az intézmény vezetői megteszik a szükséges lépéseket – tette hozzá Csides Kata. Sajnos lapzártáig egyik egyetemtől sem kaptunk választ arra a kérdésünkre, hogy tudtak-e a hirdetésről, illetve mi a véleményük róla.

 

www.lokal.hu/2017-02-masszorlanyokat-keresnek-hirdetesben-az-elte-n/