Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Menny és pokol: New York állam törvényhozása megteremtette a tömeg­gyilkosság jogi lehetőségét

 

Menny és pokol

Micsoda észbontó különbség! Micsoda hátborzongató sötétség az egyik oldalon, és mily felemelő szeretet-ragyogás a másikon! Egy idézet a Demokrata mai számából annak kapcsán, hogy New York állam törvényhozása megteremtette a politikailag korrekt tömeg­gyilkosság jogi lehetőségét azzal, hogy az abortusz végső határidejét a szülés napjáig kiterjesztette: „a születésre érett csecsemők meggyilkolásának ma már módfelett progresszív technológiája van a liberális világban. (…) A baba méreg­injekciót kap, amit a koponyájába vagy a törzsébe fecskendeznek. Ezután huszonnégy óra várakozás következik, ami után az orvosok megvizsgálják, mutat-e még életjelenségeket, vagy újabb injekciót kell kapnia…” (Lelkierő kell a cikk végig­olvasásához, de megéri.)

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Igen, ez is Amerika. Ahol a demokraták, dacolva az úgymond diktatórikus hajlamú Trump elnökkel, 38-24 arányban megszavazták a módszeres és tömeges emberölés jogi lehetőségét. Aki ugyanis életképes magzatot öl meg a kilencedik hónapban, az gyilkos, ne kerteljünk. Mindezt arra hivatkozva, hogy az anyának jogai vannak. Érdekes, hogy ugyanezek a demokraták beengednék a Közép-Amerikából a határra érkező migránskaravánokat, arra hivatkozva, hogy Amerikát a bevándorlók tették naggyá.

Amerika sorsa megpecsételődni látszik. Éppen úgy, ahogy Nyugat-Európáé, mert amint évértékelő beszédében Orbán Viktor miniszterelnök mondta, „…az európai népek történelmi válaszúthoz érkeztek. Akik a bevándorlás és a migránsok mellett döntenek, bármilyen célból teszik is, valójában kevert népességű országot hoznak létre. Az ilyen országok történelmi hagyománya véget ér, és egy új világ veszi kezdetét… Vannak, akik ezt nem bánják, és vannak, akik legyintenek, mert úgy képzelik, hogy ez lassú folyamat lesz. Tévednek, és meg fognak lepődni. A 10 százalékos népcsoportból először 15-20 százalék lesz. Aztán minden felgyorsul, és a többi nem igényel fantáziát, csak egyszerű matematika. A magam korabeliek még látni fogják az egykor nagy keresztény országok gyors átalakulását. A szívünk fáj, de aligha segíthetünk. Aki egyszer erre a gyorsvonatra felszállt, el is fog menni a végállomásig. Retúrjegy pedig nincs. Nekünk, közép-európaiaknak azonban még megvan a saját jövőnk. A saját jövőnk, amely a szüleink és a nagyszüleink életének folytatása, ezeréves hagyományaink megőrzése, gazdaságunk, családunk és a keresztény kultúra megvédése. Ilyen is lehet a jövő. Pontosabban, a mi jövőnk még lehet ilyen is.”

Az élet kultúrája felül fog emelkedni a halál kultúráján, a megmaradás kultúrája túléli az önfeladás kultúráját, a szeretet kultúrája legyőzi a gyűlölet és az önzés kultúráját. Valóban nevetséges bohócokká váltak a balliberális politikai szereplők. Nevetségesek, de nem veszélytelenek, mert gyűlöletük mérge mar, mint a csörgőkígyóé. Micsoda szégyenletesen beteg gondolkodása lehet például annak, aki azt a bejelentést hallván, hogy a négygyermekes anyák életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól, azt kezdte sorolni, hány ismert fideszes politikus felesége jár ezzel jól…

A szeretet és a túlélni akarás hét pontja azonban mostantól megtermékenyíti a jóérzésű emberek gondolkodását, és ez a jótékony varázslat kiáramlik majd a világba. Lesz, akin segítenek majd ezek a gondolatok, és lesz, akin már nem lehet segíteni… „Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött.” Menny és pokol. Ez ilyen egyszerű. 

demokrata.hu/velemeny/menny-es-pokol