Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MIGRÁNSOK ZAKLATTÁK A MAGYAR OPERA-ÉNEKESNŐT STUTTGARTBAN

 2016. SZEPTEMBER 27. KEDD 05:45 2016. 09. 27. 10:25

MIGRÁNSOK ZAKLATTÁK A MAGYAR OPERA-ÉNEKESNŐT

J. A.

Az utóbbi hullámmal érkező muszlim bevándorlók nem tartják be az európai törvényeket, normákat, nem fogadják el a nők jogait és rendkívül agresszívek.

Bálint Natália, Stuttgartban élő művész – aki korábban a Jobbik több kampányrendezvényén is szerepelt – arról számolt be az egyik közösségi oldalon, hogy pár napja a szokásos esti edzése után körbevette őt a sötét parkolóban három magas termetű, erős fizikumú fekete férfi, és számára ismeretlen nyelven provokálták, kiabáltak vele.

– Ugráltak körülöttem, ordítoztak, röhögtek, egyikük félre nem érthető mozdulattal imitálta, hogy szexuális aktusra lépne velem, a másik megragadta a hajamat, mintha árucikk lennék. Lehet, nem akartak kirabolni vagy bántani, „csak” játszadoztak velem. Bepattantam az autóba, padlógázzal elhúztam, áthajtottam a piroson. Szerencsére volt lélekjelenlétem, de órák múlva már úrrá lett rajtam a félelem, azóta rémálmok gyötörnek – idézte fel a történteket.

balint-natalia

Az érintett lapunk érdeklődésére kifejtette, Németországban évtizedek óta élnek törökök, akikkel már összecsiszolódtak a helyiek, viszont az utóbbi hullámmal érkező muszlin bevándorlók nem tartják be az európai törvényeket, normákat, nem fogadják el a nők jogait és rendkívül agresszívek.

 

– Ha az anyaországi magyarok tudnák, itt az egyszerű polgárok szintjén milyen félelmetes változásokat hozott a multikulturalizmus, egyértelmű lenne számukra, hogy a kötelező kvótára pártszimpátiánktól függetlenül nemet kell mondanunk. A csütörtöki budapesti hangverseny után maradok kis ideig, otthon adom le a voksomat vasárnap – hangsúlyozta.magyaridok.hu/belfold/