Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milyen mechanizmussal mozgósítja a vakcina szervezetünk immunrendszerét?

 

Videóból kijegyzetelt írás: Milyen mechanizmussal mozgósítja a vakcina szervezetünk immunrendszerét?

 

A közvetítő RNS, amivel beoltanak, egy köztes dolog a gén és a termék, a protein között. A protein az, amelyik kiváltja az immunválaszt, nem pedig az RNS. Ha védőoltást akarsz létrehozni, akkor proteint raksz bele. Attól függően, hogy az baktérium, vagy vírus protein, vagy bármi. A POTEIN az, amire az emberi immunrendszer kifejleszti az immunválaszt. Tehát a definiciója alapján egy RNS oltás, egyáltalában nem is nevezhető oltásnak, mivel nem vált ki immunválaszt. Az RNS átalakítja a szervezet proteinné, az ami kiváltja az immunválaszt. Egy közvetítő RNS oltás valójában egy génmanipuláció. Genetikai anyagokat rak a sejtedbe egy RNS vírusból és arra kéri a sejtgépezeteket az RNS-el, hogy hozzanak létre proteint a sejtjeidből. Amire utána immunválaszt kellene adnod.

Mégis, mi lehet a baj?

Olyan sejtek vannak a testedben, amik olyan proteint termelnek,amire az immunrendszerednek immunválaszt kellene adnia? Ezt úgy hívjuk, hogy autoimmunbetegség. Soha sem tesztelték ezt le hosszabb távon, ennek ellenére gyorsan piacra dobták a Pfizer oltásban?

Ez nem nevezhető védőoltásnak. Ez egy közbenső termék, ami proteinek termelődéséhez vezet, amik kreálnak egy úgynevezett védőoltást. Ez génmanipuláció, amelyet sohasem teszteltek az embereken ezelőtt. Ha ez bármilyen problémát okoz, évek múlva, nem tudod kiszedni, kikapcsolni, leállítani, ez benned van!

Dr. Andrew Wakefield egy kutató, akit a kamara kiközösítött a védőoltás ellenes magatartásáért.

Dr. Andrew Wakefield: Mi Is Pontosan A Pfizer Oltás? (Valami Rossz)

indavideo.hu/video/Dr_Andrew_Wakefield_Mi_Is_Pontosan_A_Pfizer_Oltas_Valami_Rossz