Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nézd meg EZT, ha nem hiszed, hogy a Kék sugár hadművelet, és a holografikus idegen invázió valósággá válhat!

 Nézd meg EZT, ha nem hiszed, hogy a Kék sugár hadművelet, és a holografikus idegen invázió valósággá válhat!

2017. június 21., szerda 

A holnap technológiája már a hétköznapokban? Ez az anyag bizonyítja, hogy akár már ma képesek lennének az egész emberiséget átverni!

Számtalan politikusnak, és nagy formátumú történelmi személynek volt már ugyanaz a jelmondata a Föld történetében: "Egyesítsük a világot egy közös ellenség ellen!"

Még a hidegháborús időszak alatt is mindenki tudta, hogyha egy űrből érkező fenyegetés sodorná veszélybe a polgárok életét, Amerika és Oroszország félretette volna az egymással való hadban állását, érdekellentéteit.

A Kék sugár hadművelet valami hasonlót szeretne elérni: földönkívüli inváziót szimulálnának holografikusan, hogy az emberek, és így a világ különféle vezetőségei, országai egyesüljenek.

A Kék sugár hadművelet a NASA és a HAARP rendszer összehangolt munkája lesz a legmodernebb holografikus technológiával. Ily módon az emberiség egésze egytelen kollektív tudaton kezd majd osztozni a sokk hatására, a külső fenyegetés eredményeként.

Ezzel pedig készakarva el fogják fogadni az Új Világrend létrejöttét...

Nagyon sokszor kapja azonban meg a szkeptikusoktól a kritikát az elmélet, miszerint a holografikus technológia még gyerekcipőben jár. Nos, az alábbi videót feltétlen nézzétek meg, és döntsétek el, hogy napjainkban képesek lennének-e világszinten holografikus hadseregek illúzióját kelteni az égen...

A videó egy koncerten készült, ahol az egyik modern holografikus technológiát dobták be, mint show elem. Lehetséges a térbe projektálni különféle alakzatokat? Igen! Lehet ezeket élethűen kivitelezni, hogy megszólalásig hasonlítsanak a valóságra? Igen!

A videót feltétlen nézd végig, hihetetlen, hogy mire képes ma a technológia.

És ezek után gondolj bele abba, hogy ez a szórakoztatóiparban elérhető technológia, vagyis a titokban már egészen biztos, hogy 5-10 évvel előrébb járhatnak a holografikus kivetítések terén.

Vagyis a Kék sugár hadművelet a valóságban is kivitelezhető lenne, és már a főpróbák előtti időszakban vagyunk.

Az összeesküvés elméletek hívei szerint nem véletlen, hogy az utóbbi időben annyi lebegő város, és egyéb végidőket idéző alakzat tűnik fel az égbolton. A Kék sugár hadművelet megvalósítását véghezvivő rendszer ugyanis kiépítésre került, és bevethető.

Érdekesség, hogy a kék sugár hadműveletet eredetileg egy Serge Monast nevű újságíró és összeesküvés elmélet hívő hozat köztudatba, az általa végzett kutatásokra, nyomozgatásokra alapozva 1994-ben.

1996-ban aztán rejtélyes módon szívinfarktusban meghalt, egy másik kollégájával együtt, aki szintén sokat tudott. Mindez véletlen lenne? vagy valóban igaz lehet a történet arról, hogy egy globális, űrből érkező kataklizmával kívánják mesterségesen egyesíteni az emberiséget?

technológia rejtély rejtélyek összeesküvés új világrend idegen invázió invázió kék sugár hadművelet

avilagtitkai.com/articles/view/nezd-meg-ezt-ha-nem-hiszed-hogy-a-kek-sugar-hadmuvelet-es-a-holografikus-idegen-invazio-valosagga-valhat