Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nobel díjas: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier

2020.04.18

 

 
 

Exkluzív: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier

Dr Luc Montagnier a "Pourquoi Docteur" (Miért doktor) című orvosi portál podcast adásában elmondta, hogy a CoViD-19 vírust laboratóriumban hozták létre. Ő az a kutató, aki 1983-ban felfedezte a HIV-vírust és 2008-ban orvosi Nobel-díjat kapott.

„Kollégámmal, bio-matematikussal, Jean-Claude Perez-zel gondosan elemeztük ennek az RNS-vírusnak a genomját. ” - magyarázza Luc Montagnier.

"A HIV szekvencia ebbe a genomba történő beillesztéséhez molekuláris eszközökre van szükség és ezt csak laboratóriumban lehet elvégezni " - tette hozzá.uploded_mon-1587039709

"Ami biztos, hogy jelenleg nagyon sokan szeretnének hatalmas pénzeket csinálni abból, hogy létrehoznak egy vakcinát a COVID-19-re."

"Ha megnézzük, hogy kiknek érdeke ez, érdekes embereket fogunk találni. Egy nagyon rossz pozícióban vagyunk, mert nem csak kínai eredete lehet ennek a vírusnak, de komoly vizsgálatnak kell lennie, mert akár emberi hiba is lehet, hogy ez a vírus kikerült egy szigorúan ellenőrzött laborból." - zárta mondandóját a Nobel-díjas víruskutató.

www.foxnews.com/politics/us-officials-investigation-coronavirus-wuhan-lab

Az USA jelenleg mindenképp azt a narratívát szeretné erőltetni, hogy a COVID-19 kínai eredetű és azt ottani laborban hozták létre. (Ford. és Szerk: VilagHelyzete)

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: PourquoiDocteur.fr / Gilmore Health News

www.alternativhirek.com/2020/04/bomba-mesterseges-covid-19-es-csak.html