Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olyan gazdasági válság van készülőben, mely az összes országot lenullázza pénzügyileg! Államcsődök érik majd egymást

 A közelmúlt folyamatait figyelve Mr. Rothschild és jónéhány sztárközgazdász is figyelmeztette a világot a várható pénzügyi katasztrófára… mentsük, ami menthető?

Az elemzők szerint 2019-ben már láthatók lesznek a jelei!

Lord Jacob Rothschild, a világ talán legnagyobb és egyben legerkölcstelenebb – de kétségkívül szakmáján belül profi – bankára is aggódni kezdett.

Olyan figyelmeztető üzenetet tett közzé a világ számára, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Jacob Rothschild arra figyelmeztetett, hogy globális válság közeleg, mely már a nyakunkon van.

Ezt sok más sztárközgazdász is megerősítette…

Évek óta lehet már arról hallani, hogy egy a 2008-as válságnál jóval erősebb valami van készülőben. Most ez elérkezett a forráspontjára, és 2019-ben megindulnak azok a folyamatok, melyek a dominószerű összedőlést meg fogják indítani.

Rothschild szerint a második világháború óta nem volt enyire feszült a geopolitikai helyzet, mint most.

Emellett a gazdaság nagyon nem áll stabil lábakon, és még ott lappang a 2008-as válság nyoma a rendszerben.

“A pénzügyi alkalmazkodás időtartama véget érhet. A geopolitikai problémák széles körben elterjedtek és egyre nehezebb megoldani őket.” – Lord Jacob Rothschild

Olyan gigaválság közeleg, ami mindent el fog söpörni.

Ez azt jelenti, hogy a szuperhatalmak jelentősen megrogynak, míg a közepes és kisebb vagyonnal rendlekező országok egyszerűen bedőlnek, és pont ez lesz a cél…

A válságos ugyanis mesterségesen fogják gerjeszteni, pontosan azzal a céllal, hogy a pénzügyi függést kialakítsák.

A kisemmizett, lenullázott gazdasággal és vagyonnal rendelkező országok kénytelenek lesznek belépni abba a globális pénzügyi szövetségbe, ami már a háttérben egy ideje jelen van, de csak a válság után fog széles körben ismertté válni.

Ez egy új Világrend lesz, egy egységes világgazdasági közösség.

Ebben a világban nem lesz lehetőség készpénzzel fizetni, és minden virtuális lesz. Az indok az lesz, hogy szeretnék az újabb válságokat elkerülni, ezért még a fizetőeszköz is egységes lesz.

Kísértetiesen hasonló dolgokról ír a Jelenések könyve is egyébként.

Hihetetlen,d e a Bibliában is vannak arra való utalások, amik egy pénzügyi válság kibontakozásáról írnak. Legalábbis a hívek szerint.

Ha belegondolunk, történelmi léptékkel mérve a világ igenis hirtelen, egy-két év leforgása alatt drámaian megváltozott és a változásoknak még most sem látjuk a végét.

Amint minden feltétel adott, az Antikrisztus nagyon rövid idő alatt megjelenhet, és amikor ez megtörténik, az események visszafordulhatatlanul elindulnak a Bibliából ismert menetrend szerint.

Más szóval az utolsó hét év eseményei nagyon váratlanul beköszönthetnek.

A jelenlegi káosz számos olyan ideiglenesnek mondott intézkedés bevezetését lehetővé teszi, amit az emberek egyéb alternatíva hiányában, kétségbeesésüknek köszönhetően fogadnak el.

Ezek a jövő előfutárai csupán. 2019-ben tehát elkezdenek majd dőlni az első dominók…