Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Politikusok nélkül az amerikaiak közül sokan az APPLE-t bízná meg az ország irányításával

 Amerika az Apple-re bízná az ország irányítását

DÖMÖS ZSUZSANNA2015.12.20. 10:0017

Az amerikaiak nagy része az Apple-t bízná meg az Egyesült Államok irányításával, ha céget kellene választaniuk, és nem politikust.

Érdekes kérdést vetett fel egy kérdőívben az RBB Brands nevű PR cég. Ezer amerikai felnőttet kérdeztek meg arról, hogy melyik cégre bíznák az Egyesült Államok kormányzását, ha nem politikusok közül választhatnának.

A válaszadók 33 százaléka választotta az Apple-t. Ha Tim Cook túlságosan elfoglalt lenne, akkor a második helyet elnyerő Walt Disney is jól irányítaná Amerikát az emberek 28 százaléka szerint. Mindössze 18 százalék voksolt az American Expressre, és tízből egy ember gondolta azt, hogy a Facebook és a Starbucks is alkalmas lenne a feladatra.

Az amerikai elnök és alelnök a techóriások vezetőivel tárgyal

Forrás: AFP/Jim Watson

Az Rbb Communications elnöke, Christine Barney szerint az almás cég azért kapott ilyen jó értékelést, mert a fogyasztókat helyezi első helyre, formálja a jövőt, és nyíltan kommunikál.

"A modern ügyféllel való kapcsolatépítés olyan, mint a randizás. Az olyan márkák, mint az Apple, jól csinálják ezt, mert beférkőznek a felhasználók fejébe,és olyan érzelmi kapcsolatot alakítanak ki velük, ami lojalitáshoz vezet."origo.hu