Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


San Francisco többet nem üzletel 22 pro-life nézeteket valló állammal az Egyesült Államokban

2019.10.22

 www.hitradio.hu/hirek/22-pro-life-allamot-tett-feketelistara-san-francisco

2019.10.21

 

San Francisco többet nem üzletel 22 pro-life nézeteket valló állammal az Egyesült Államokban.

 

 

 

Az üzleti kapcsolatok betiltását júliusban fogadta el a felügyelőtanács, amely nem csak a városra, de az egész államra is vonatkozik. San Francisco korábban egyébként egy olyan szabályzatot is elfogadott, amely során megtiltották az államon belül, hogy az LGBT ellenes üzletek működjenek.

 

A város polgármestere, London N. Breed az ügyben azt mondta, hogy ezzel a változtatással kemény üzenetet küldenek az abortuszhoz való jogot tagadók számára, ugyanis betiltották az abortuszellenes államokban székhelyelő üzletláncokkal való kereskedést és az ilyen államokból nem fognak tudni többet beutazni emberek állami támogatással.

 

A 22 államba beletartozik Alabama, Arkansas, Florida, Greorgia, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, Észak-Dakota, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Dél-Karolina, Dél-Dakota, Texas, Nyugat-Virginia és Wisconsin.

 

A tiltás egyébként 10 olyan államra is vonatkozik, ahol „az LMBTQ közösség tagjait államilag diszkriminálják.” San Francisco így szinte az Egyesült Államok felét feltette a fekete listájára. A város vezetősége azt próbálja elérni, hogy több állam kövesse a példájukat és ezzel egy olyan üzleti nyomást helyezzenek a tiltólistás társaikra, hogy azok kénytelenek lesznek változtatni törvényeiken az abortusz és az LMBTQ javára.

 

(christianheadlines.com)