Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szél Bernadett: „Nem szabad a populisták kezébe adni a hatalmat, mert mindent csak tönkretesznek”/Kommentem

2018.12.11

 

13 órája · 

Komolyan, nem hiszem el, ezeknek tényleg a pénz az istenük! Ki kell mondani, hogy ha felelőtlen populisták kezébe tesszük a jövőt, akkor garantált az emberi lét feltételeinek megszűnése a földön. És ez nem valami barokkos túlzás vagy egy b-kategóriás sci-fi péntek estére. Ez az életünk, a jövőnk, a gyermekeim jövője és az Önök gyermekeiknek és unokáinak jövője. Pedig alapvető emberi jogról beszélek, és pont ma, az emberi jogok világnapján, mert az egészséges, tiszta környezethez való jog alapvető emberi jog! Idézem: “az embernek alapvető joga van a megfelelő életfeltételekhez egy olyan minőségű környezetben, amely emberhez méltó és egészséges életre ad lehetőséget, ugyanakkor pedig ünnepélyes kötelezettsége, hogy e környezetet a jelen és jövő nemzedékek számára megóvja és javítsa." (ENSZ 1972-es stockholmi környezetvédelmi világértekezlete) Nem szabad a populisták kezébe adni a hatalmat, mert mindent csak tönkretesznek. Ez a felismerés fel kell, hogy nyissa az értékalapon gondolkodók szemét is, mert komolyabb felelősségünk van, mint valaha volt. Az emberi jogok világnapján, amennyire csak lehet, fel kell hangosítanunk a figyelmeztetést: 12 évünk van arra, hogy megmentsük a földet!
 
 
Kommentem: 
 
Gábor Szabó Érdekes gondolata Berninek, hogy a populisták, a nemzeti irányultságú politikusok, teszik tönkre a környezetet:” Nem szabad a populisták kezébe adni a hatalmat, mert mindent csak tönkretesznek.” Pontosan a nemzeti érdekek ellen harcoló multinacionalista, globalista, korporációs erők ölik meg a Földet. A kapitalista rendszerben egyetlen érdek van: az osztalék. A tőketulajdonosokat kizárólag az osztalék növelése érdekli, az, hogy az miként jön létre, nem. Ezért olyan vállalatvezetőket választanak meg, akik az osztalékot növelik. Amely vezető, például a környezetszennyezés elkerülése érdekében nem növeli az osztalékot, azt kirúgják. A nemzeti „populista” vezetők, saját nemzeti érdekeik miatt próbálják a tőkéseknek ezt a környezetpusztító tevékenységét visszafogni, hiszen őket érdekli, hogy élhető maradjon saját környezetük. Ezért kell a populisták kezébe adni a hatalmat, a gazdasági hatalmat is!
Kezelés
 
Gábor Szabó Aki azt állítja a vulkánkitörések, a naptevékenység és az űridőjárás ismeretében, hogy az emberiség által kibocsátott széndioxid és más gázoknak alapvető befolyása van a Föld klímájára, az még nem látta a Naprendszer, vagy a Tejút modellfotóját. Nyolc percre vagyunk a Naptól a fénysebességben. A Nap bármilyen kilengése, pólusváltása, megatöbbi jelensége úgy vágja szét a földi klímát, ahogyan csak kell. Aki azt képzeli, hogy mindezek helyett az emberiség tevékenysége határozza meg a Föld klímáját, az menjen el egy csillagvizsgálóba és nézzen bele a távcsőbe. És nézzen meg egy vulkánkitöréses videót, kérdezzen rá, ugyan mennyi széndioxidot, kéndioxidot lövell ki a hegy percenként?
Kezelés
 
Levente Csaszi Szerintem ezt már kivesézte az a néhány ezer tudós, aki napi szinten ezt kutatja és ők másra jutottak.

De mondok még valamit: a CO2 kibocsátáson túl is annyira szennyezőek, kockázatosak és egészségkárosítóak ezek a technológiák és végesek ezek az erő
Tovább
Kezelés
 
Ambrus Jenofi
" mi van, ha egy jobb világot csinálunk a semmiért...
Kezelés
 
Csaba Sárosi Gábor Szabó!Neked nem szabad kommentelni!Elcsapja a hasadat a tudomány!
Gábor Szabó Nem azt állítottam, hogy a klímaváltozás nem létezik. A Föld klímája rohamosan melegszik. Ennek a melegedésnek az okát véltem az űridőjárásban, például a naptevékenységben,a Föld Nap körüli pályaváltozásában megtalálni. A klímakonferenciákon túlbecsülik az emberi befolyás lehetőségét bolygónk klímájára. Ettől függetlenül persze, hogy káros egészségünkre a kipufogógáz, meg a többi, ember által kibocsátott mérgező termék. A NASA szerint a széndioxid hűti a légkört: https://negyedik-dimenzio.eoldal.hu/.../nasa-jelentes...